Maak een statement in de hal met Portugese tegels! 0

portugese tegels hal

De hal blijkt nog al te vaak een vergeten ruimte in de woning te zijn. Een enkele kapstok en een plaatsje om schoenen op te bergen en dat is het. Zonde eigenlijk, want de hal verleent zich juist tot het maken van een echt statement. Dit is hét visitekaartje van je huis. Wanneer mensen de woning betreden is dit het eerste wat ze zien. Omdat je hier maar kort verblijft, mag je best uitpakken met felle kleuren of mooie tegels. Toch blijkt dat in de praktijk best wel lastig te zijn. Mensen zijn al snel bang dat een bepaald motiefje veel te druk wordt. Deze angst is echter onterecht. In de hal kan je eigenlijk geen verkeerde keuzes maken. Dankzij de prachtige tegels van Floorz heb jij alle ingrediënten in bezit om een waar statement te maken. Dat doe je natuurlijk met echte Portugese tegels!

portugese tegels

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wanneer je besluit om Portugese tegels in de hal te plaatsen, is het eerst belangrijk dat je over een goede voorbereiding beschikt. Teken eerst op een plattegrond de tegels in. Bekijk goed wat de afmetingen van de door jouw gekozen tegels zijn en hoe het patroon is. Bij sommige patronen is het noodzakelijk dat de tegel altijd goed uitkomt, anders zal dit de gehele uitstraling verstoren. Dit geldt vooral voor de tegels die in de breedte worden gelegd. Deze zijn het referentiepunt, het kader, het centrale middelpunt van de hal. Zorg er daarom altijd voor dat deze goed gelegd worden. Ook bij het plaatsen van Portugese tegels in de hal geldt: een goede voorbereiding is het halve werk.

Zelf doen of laten doen?

Portugese tegels van Floorz leggen is een vak apart. Het is daarom van essentieel belang dat je ervaring en kennis hebt met het leggen van tegels. Wanneer je niet over voldoende ervaring beschikt, is het niet aan te raden om deze klus zelf aan te pakken. Portugese tegels worden vaak in innovatieve patronen gelegd. Dit geeft de hal een bijzonder mooie uitstraling, maar vraagt wel om een goede legmethode. Daarom raden wij aan om de klus over te laten aan een professional. Zij weten precies hoe ze de tegels goed kunnen leggen voor een optimaal resultaat. Dat bespaart jou een hoop stress! Jouw enige taak is om volop te genieten!

Portugese tegels zelf plaatsen of laten doen

Portugese tegels combineren in de hal

Portugese tegels geven de hal direct een sfeervolle uitstraling. Je maakt meteen een statement! Toch vinden de meeste mensen het best lastig om hun meubels te combineren met de tegels. Het patroon is vaak druk en kleurrijk, waardoor je niet te veel wilt uitpakken. Dat is dan ook direct de beste tip die wij jou kunnen geven. Hou de focus op de tegels, zorg ervoor dat alle andere elementen in de hal rust uitstralen. Kies bijvoorbeeld voor een grijze muur en neutrale meubels. Deze complimenteren de luxe uitstraling, zonder dat het te overheersend wordt.

tegels portugees

Niet iedere hal is hetzelfde, daarom weet je nooit van tevoren hoe de tegels het beste geplaatst kunnen worden. Schroom je dan ook niet om advies te vragen aan de leverancier. Zij kunnen met behulp van tekeningen uitleggen hoe je de tegels goed kunt verwerken binnen jouw hal.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *