Nieuwste traptrend: handgemaakte trapleuningen 0

1_trapleuning_rond

Bij het verbouwen van een woning zal de trap waarschijnlijk niet het eerste zijn waar je aan denkt. Toch is de trap een zeer sfeerbepalende factor in een woning. Dit geldt niet alleen voor de hal, maar ook zeker voor trappen die het centrale middelpunt van een huis vormen. Een onafgemaakte of verouderde trap kan de uitstraling van een moderne woning direct teniet doen. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend gevaarlijk als de traptreden of trapleuningen verouderd zijn. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen aandacht besteden aan hun trap. De huidige traptrends sluiten uitstekend aan op de overige woontrends. We houden van de industriële stoere look, maar proberen ook het landelijke en romantische in onze trappen te verwerken. Voorheen werden trapleuningen enkel als een praktisch element beschouwd. Tegenwoordig is dat geheel anders Trapleuningen zijn de sieraad van elke muur en daar mag best wel wat aandacht aan besteedt worden. De nieuwste trend op het gebied van trappen? Handgemaakte trapleuningen van Trapleuningspecialist natuurlijk!

Waarom kiezen voor handgemaakte trapleuningen?

Waarom zou je kiezen voor handgemaakte trapleuningen als er ook kant-en-klare modellen te vinden zijn? Het antwoord is simpel: met handgemaakte trapleuningen kies je voor kwaliteit, veiligheid en voor iets unieks aan de muur. Aan kant-en-klare modellen wordt vaak weinig aandacht besteedt. Deze worden machinaal in grote aantallen gemaakt en zien we terug in elke woning. Bij handgemaakte trapleuningen zien we duidelijk de liefde voor het vak en geeft de unieke vormgeving de woning ook nog eens een geheel andere uitstraling. Daarnaast kan je met de handgemaakte trapleuningen vrijwel alle kanten op. Je kunt kiezen voor een minimalistische of juist robuuste uitstraling, maar je kunt het ook heel traditioneel houden. Elke leuning wordt netjes met de hand afgewerkt en hierdoor wordt de trapleuning tot sieraad voor de muur omgetoverd.

De voordelen van handgemaakte trapleuningen

Handgemaakte trapleuningen kennen talloze voordelen. Niet alleen voor de uitstraling van je woning, maar ook voor de gebruiker van de leuning zelf. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet:

  • Duurzaam: alle handgemaakte trapleuningen worden gemaakt van een sterk stukje staal. Staal kan goed tegen een stootje en gaat jarenlang mee. Door te kiezen voor handgemaakte trapleuningen, kies je tevens voor duurzaamheid.
  • Onderhoudsvrij: staal is tevens enorm onderhoudsvriendelijk. Waar andere trapleuningen vaak snel verouderen en opgeknapt moeten worden, kan je aan staal niet zien hoe oud deze is. Door slechts regelmatig een natte doek over de trapleuning te halen, zorg je ervoor dat deze er weer zo goed als nieuw uitziet.
  • Makkelijk te monteren: kijk je nu al op tegen het monteren van de trapleuningen? Is klussen niet jouw sterkste kant en moet je al voor het ophangen van een lamp een specialist inschakelen? Geen paniek! De handgemaakte trapleuningen zijn allemaal zeer gemakkelijk te monteren. Tevens ontvang je een duidelijke gebruiksaanwijzing en kan je de stappen één voor één op volgen. Een kind kan de was doen, toch?
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *