Een Hi-Macs keuken aanschaffen: dit zijn de voor- en nadelen 0

Een Hi-Macs keuken aanschaffen. Veel mensen staan nu waarschijnlijk met de vraagtekens in hun ogen. De kans is groot dat je nog nooit van Hi-Macs gehoord hebt. Dat is ook helemaal zo gek nog niet, want niet veel mensen zijn bekend met dit bijzondere keukenmateriaal. Ondanks dat dit keukenmateriaal niet enorm bekend is willen we er toch aandacht aan besteden. Want wist je dat deze enorm veel bijzondere eigenschappen heeft? Misschien kunnen we je na het lezen van dit artikel zelfs van overtuigen om toch maar eens wat research te doen naar het aanschaffen van een Hi-Macs keuken.

Wat is Hi-Macs eigenlijk?

Voordat we overgaan op de bijzondere eigenschappen die dit keukenmateriaal heeft, is het eerst belangrijk om te beseffen wat Hi-Macs eigenlijk is. Hi-Macs is voor het eerst geïntroduceerd door LG. Dit materiaal wordt ook wel een natuurlijke acrylsteen genoemd, omdat deze voor 75% bestaat uit natuurlijke materialen die aan elkaar hechten door acrylaat. Bijzonder aan dit product is dat de porieeen zo dicht op elkaar zitten dat er niks tussen kan komen. Dit levert tevens ook een groot voordeel op, want zo kunnen producten die bestaan uit Hi-Macs materialen ook nog eens enorm waterbestendig en vuilafstotend zijn. Een bijzonder kenmerk van Hi-Macs is dat het een enorm veelzijdig product is. Het wordt niet alleen gebruikt in keukens, maar ook in badkamers, kastjes of gewoon een simpel muurtje in de kamer. Mede door de bijzondere samenstelling is het een bijna onbreekbaar materiaal met een bijzondere uitstraling. Het is voor ons dan ook wel duidelijk dat Hi-Macs uiteindelijk zal uitgroeien tot een zeer populair materiaal voor diverse toepassingen.

Voordelen van een Hi-Macs keuken

Ondanks dat Hi-Macs voor enorm veel diverse toepassingen geschikt is, wordt het op dit moment nog vooral in de keuken gebruikt. Dat is ook niet zo gek want door de bijzondere eigenschappen van dit materiaal levert dat enorm veel voordelen voor je keukenblad op. Daarnaast hebben ze verschillende proeven gedaan met Hi-Macs en kwamen ze erachter dat dit materiaal net zo bewerkelijk is als hout. Hierdoor kan het hele bijzondere plaatjes opleveren en zullen we in de toekomst vast hele gave creaties voorbij zien komen. Wij hebben de voordelen van een Hi-Macs keuken voor jou op een rijtje gezet:

  • Een strakke uitstraling: doordat dit materiaal enorm bewerkelijk is kan zelfs de spoelbak geheel overlopen in de Hi-Macs designer uitstraling.
  • Enorm veel keuzes: Hi-Macs is beschikbaar in ruim 60 kleuren en verschillende structuren. Hierdoor zijn de keuzes eindeloos en kan je blijven combineren voor het verkrijgen van het beste resultaat. Wist je dat er zelfs een keuze met doorzichtig materiaal bestaat? Stel je eens voor hoe gaaf dat er uit ziet in de keuken!
  • Hi-Macs is een waterbestendig en vuilafstotend materiaal. Hierdoor is het de perfecte keuze voor veel keukens.

Nadelen van een Hi-Macs keuken

Je zal je nu bijna gaan afvragen waarom niet iedereen kiest voor een Hi-Macs keuken als je al die voordelen op een rijtje zet. Daar moeten we helaas op antwoorden dat er ook wel een stel praktische nadelen kleven aan een Hi-Macs keuken. Nadelen die voor veel mensen voldoende zijn om toch voor iets anders te kiezen. Dat neemt uiteraard niet weg dat deze nadelen niet geheel onoverkomelijk zijn en je bij andere toepassingen van Hi-Macs misschien juist enorm tevreden bent. Wij zetten de nadelen die niet ongenoemd kunnen blijven in dit artikel voor je op een rijtje.

  • Er kunnen snel haarscheurtjes ontstaan als het materiaal wordt blootgesteld aan hoge temperaturen. Hierdoor zal je bijvoorbeeld eerst de koude kraan een tijdje moeten laten lopen voordat je een hete vloeistof in de spoelbak kan zetten. Dit is ook de reden dat een cooker geen slim idee is bij een Hi-Macs keuken.
  • De prijs van Hi-Macs is tamelijk hoog, hierdoor bereikt het slechts een deel van de Nederlandse bevolking.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *