Hier moet je op letten bij het inrichten van je thuiskantoor 0

Hier moet je op letten bij het inrichten van je thuiskantoor

De één vindt het heerlijk om thuis te werken, terwijl het voor de ander minder dan optimaal is. Ongeacht bij welke categorie je hoort is het belangrijk om, wanneer je thuis werkt, te zorgen voor een ergonomische en comfortabele werkplek. Dit komt jouw productiviteit ten goede en zorgt er simpelweg voor dat jij je werk beter kunt doen. Maar, waar moet je dan op letten bij het inrichten van je thuiskantoor? Dat vertellen we je graag in deze blog, zodat ook jij gemakkelijk de inrichting van je thuiswerkplek kunt verzorgen!

Bedenk een praktische indeling

Voordat je meubels gaat aanschaffen of verslepen is het handig om eerst na te denken over de indeling. Hoe moet je thuiswerkplek er uiteindelijk uit komen te zien? Wat is daarin voor jou belangrijk? Leveranciers die hoogwaardig kantoormeubilair aanbieden, zoals Vitra kantoormeubelen kunnen je hier goed bij helpen. Zij hebben dit immers al vele malen gedaan en kunnen je adviseren over jouw ideeën en hoe je die kunt optimaliseren voor de beste werkplek.

Ga op zoek naar de spullen die je nog nodig hebt

Wanneer je nog geen verstelbare stoel, zoals de bureaustoel Herman Miller of een monitorstandaard, hebt is het een goed idee om deze aan te gaan schaffen. Je kunt hiervoor ook aankloppen bij je werkgever, aangezien zij verplicht zijn om ervoor te zorgen dat je, wanneer je thuis moet werken, ook daar een goede werkplek hebt. Bespreek dus altijd even met je leidinggevende wat zij voor je kunnen betekenen.

Zorg voor voldoende licht en zuurstof

Met de juiste spullen en een mooie indeling kom je al een heel eind, maar je kunt nog een laatste inzet doen om extra comfortabel thuis te kunnen werken. Wanneer je namelijk zorgt voor voldoende lichtinval en zuurstof, bijvoorbeeld met ramen op een kier of meer planten in de ruimte, zul je merken dat je nog beter je werk kunt doen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *