Hoe bescherm je de tafel? 0

Hoe bescherm je de tafel

Op een nieuwe tafel ben je natuurlijk extra zuinig. Vandaag de dag is design en mooi meubilair steeds beter betaalbaar geworden, ook voor mensen met een kleinere beurs. Zo vind je tegenwoordig niet alleen maar de standaard eettafels terug in het interieur van mensen. Maar zo’n tafel is nog steeds niet goedkoop. Daarom probeer je hem zo lang mogelijk mooi te houden.

Wij geven je een aantal tips om je tafel te beschermen, zodat jij deze zo lang mogelijk mooi kunt houden.

Aan de tafel met kinderen

Heb je een gezinnetje? Dan weet je dat de dagen hectisch kunnen verlopen. Uit je werk snel de kinderen ophalen, snel wat eten koken en dan door naar de zwemles. Een ongelukje aan tafel kan dan snel gebeuren. Een glas sap of frisdrank kan al snel in jouw mooie eettafel intrekken, zeker als je een mooie houten tafel hebt. Bovendien kunnen sommige etensresten ook zorgen voor vlekken in je tafel.

Om ervoor te zorgen dat je tafel beschermd blijft is een tafelzeil uiterst geschikt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de mogelijke vlekken en eten dat op tafel valt is ook geen probleem. Bovendien kunnen je kinderen ook lekker knutselen en kleuren. Bij een uitschieter kleuren ze hooguit het tafelzeil mee. Klaar met eten? Dan heb je de tafel ook zo schoon, want een tafelzeil kan je eenvoudig afnemen of afkloppen. Het leuke is ook dat je met tafelzeil kunt combineren. Zo kan je een feestelijk tafelzeil kopen voor een verjaardag of een speciaal tafelzeil voor Pasen of Kerst. Dat zorgt ook nog eens voor sfeer.

Tafelkleed of tafelzeil

Een tafelkleed kan ook goed helpen tegen gemorst eten, maar drinken kan wel intrekken en je tafel aantasten. Wil je een tafelkleed, maar ook voorkomen dat koffie of thee intrekt? Dan kan je ook kiezen voor gecoat tafellinnen. Deze tafelkleden zijn gecoat, waardoor ze geen water of vocht doorlaten. Tafelzeil en tafelkleden zijn altijd op maat te verkrijgen, zo kan je ook ronde tafelkleden kopen als je een ronde tafel hebt.

Voor bij het eten

Ben je altijd al voorzichtig met je tafel en vind je een tafelzeil niks? Dan bieden placemats uitkomst. Met een placemat kan je iets meer genieten van het uiterlijk van je tafel, bovendien kan je ook hier kiezen uit kleinere of grotere varianten en verschillende prints. Valt er af en toe iets van je bord? Dan hoef jij je met een placemat in ieder geval niet direct zorgen te maken.

Genieten van je tafel

Heb je een mooie houten tafel? Dan wil je die natuurlijk wel laten zien! Zeker als je een mooie, robuuste tafel hebt. Maar onder een zeil of tafelkleed kunnen jouw gast. Misschien is een transparante tafelbeschermer dan wat voor jou. Deze doorzichtige tafelbeschermer zorgt ervoor dat jouw tafel tegen alles beschermd is en bovendien kan jij je tafel nog altijd goed zien. Je kunt deze beschermers tot op de millimeter op maat laten maken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *