Hoe creëer je een levendige en vintage stijl woonkamer – Tips van Whoppah 0

Hoe creëer je een levendige en vintage stijl woonkamer - Tips van Whoppah

De woonkamer is de meest levendige plek in elk huishouden. Het is de ruimte waar we uiteindelijk het grootste deel van onze quality time doorbrengen, van het ontvangen van onze gasten tot het genieten van onze filmavonden met familie, wat quality time doorbrengen met onze kinderen of ontspannen met een warme kop koffie en een roman na een lange dag vol werk. De woonkamer bepaalt de sfeer van je huis en maakt het levendig. De vintage stijl is de beste manier om een ​​ouderwetse charme in je woonkamer te brengen en een gezellige, gastvrije sfeer te geven. Maar het kan een moeilijke taak zijn om de vintage design esthetiek te matchen met een modern huis. Als vintage designelementen niet met precisie zijn ontworpen, kunnen zeer omvangrijk en zwaar uitzien. Daarom brengen we je unieke interieurs in vintage-stijl die naadloos in je moderne huis passen en tegelijkertijd een verbluffend stijlstatement creëren.

Een vrolijke woonkamer met levendige kleuren en antieke accenten

Wees niet bang voor levendige kleuren bij het ontwerpen van je vintage woonkamer. De gele accent stoel en kamerplanten zijn perfect voor een bohemian vintage woonkamer. Je kunt ook antieke meubels met cabriolet poten gebruiken om de vintage sfeer te versterken. Of een design hanglamp en vintage fauteuils zou ook een bohemian vintage stijl geven. Plaats wat antieke decorelementen op vintage bijzettafels zoals een grammofoon en platen om de vintage look van de ruimte te accentueren.

Versterk je ruimte met vintage-stijl woonkamer meubilair

De beste manier om de woonkamer van een vintage huis te decoreren, is door houten spanten aan het plafond toe te voegen. Dit geeft zowel warmte aan je huis als een vintage touch. Je kunt enkele houten bijzettafels, een bank met gebogen poten en houten deuren gebruiken om je vintage design spel naar een hoger niveau te tillen. Gebogen ramen met glazen panelen, hoge kamerplanten en decoratieve verlichting ideeën dragen bij aan de schoonheid van de ruimte.

Hoe creëer je een levendige en vintage stijl woonkamer - Tips van Whoppah 2

Indian Arch Design om een ​​moderne, vintage woonkamer stijl te creëren

Ben je op zoek naar een spannend vintage wand decor voor in de woonkamer? We hebben een uitstekend idee om een ​​moderne vintage woonkamer te ontwerpen. Deze Indiase boog in de woonkamer zal helpen een vintage tintje toe te voegen zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van de moderne design gevoeligheden. Je kunt een bakstenen gevel toevoegen en wat ruimtebesparende modulaire meubels plaatsen voor een eclectische vintage look. Plaats wat antieke tafellampen, een vloerkleed en transparante gordijnen om het comfort quotiënt te vergroten.

Modern vintage design is een geweldige manier om onze traditionele design esthetiek levend te houden, zelfs in de moderne tijd. Onze ontwerpers helpen je om je huis te ontwerpen met moderne voorzieningen, terwijl je de authentieke ouderwetse charme levend houdt. Boek vandaag nog een gratis consult als je van deze vintage woonkamer ontwerpen houdt en ze je eigen wilt maken. En voor meer van dergelijke opwindende ontwerpideeën, bekijk onze blog- en gids secties.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *