Hoe maak ik mijn tuin zomerklaar? 0

Hoe maak ik mijn tuin zomerklaar

De zomer is in aantocht. Dit betekent dat we weer langere uurtjes in de tuin gaan besteden. Hoogste tijd om het onkruid tussen de tegels vandaan te halen en de bloemetjes te planten. Maar wat heb je eigenlijk nodig. Iedereen heeft een andere tuin en dus ook andere behoeften. Toch is het niet verkeerd om een paar goede essentials in huis te hebben. Bij Mastertools.nl vind je een breed aanbod van al dit elektrisch gereedschap die goed van pas kunnen komen. Deze tools maken je leven een stuk makkelijker. Hoe sneller je alles hebt gedaan hoe eerder je kan beginnen met genieten van je opgeknapte achtertuin. Hier een paar van deze basics voor je op een rijtje.

De elektrische grasmaaier

Wie kent hem niet, de elektrische grasmaaier. Deze tool zorgt er in mum van tijd voordat je grasveld er weer Spik en span uit ziet. Grasmaaiers zijn er in verschillende maten. Heb je een kleinere tuin dan heb je al genoeg aan een machine met een maaibreedte van 33 CM. Dit scheelt ook weer met de opbergruimte in de schuur. Heb je een groter gazon? Dan heb je vast profijt van een grotere maaibreedte. Sommige modellen gaan wel tot 53 CM breed. 

De heggenschaar

Heeft je heg ook een ‘winterkapsel’ gekregen, en ziet het er niet meer zo strak uit? Dan is de elektrische heggenschaar absoluut de oplossing. Hiermee kun je snel de heg weer mooi maken. Ook hier zijn er veel variaties om van te kiezen. Moet je op hoge plekken snoeien? Dan zijn er ook telescopische heggenscharen. Niet meer eng doen met wankele trappen, maar gewoon de snoeischaar uitklappen.

De bladblazer

Een oude vertrouwde bladblazer. Als je veel bladverlies in je tuin hebt is het zeker een aanrader. Met een druk op de knop lever je het werk van 10 normale harken tegelijkertijd. Dit scheelt weer spierpijn de volgende dag en het is ook nog eens leuk om te doen. Tegenwoordig zijn er zelf snoerloze bladblazers. Geen irritante kabels meer, maar gaan! Zo kun je elke plek in je tuin bereiken zonder rekening te hoeven houden met de restant lengte van de kabel.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *