Een hondenmand in de stijl van jouw woning 0

hondenmand

Het favoriete plekje van jouw hond is heel erg dicht bij jou. Om zijn eigen fijne plekje te creëren is het dan ook belangrijk dat je zijn mand dicht bij jullie in de kamer zet. Ondanks dat elke hondenvriend het heerlijk vind om uit te kijken op hun geliefde viervoeter, kleeft hier ook een flink nadeel aan. De meeste hondenmanden zijn immers niet echt een lust voor het oog en vallen vaak compleet uit de toon in jouw interieur. Best jammer natuurlijk! Gelukkig zijn er tegenwoordig ook genoeg webshops, die hondenmanden verkopen, die perfect aansluiten bij elk interieur. In dit artikel lees je alles over waar je op moet letten bij het kopen van een hondenmand en bovenal welke mand geschikt is voor jouw interieur.

Waar op letten bij het aanschaffen van een hondenmand

Allereerst is het belangrijk om te beslissen hoe groot de mand mag zijn. Uiteraard moet je hierbij wel rekening houden met de grootte van je hond en hoeveel bewegingsruimte hij nodig heeft. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de materialen en stoffen. Heb je een jonge pup? Dan is het niet verstandig om te gaan voor een rieten mand. De meeste pups zullen hier al snel de tanden aan slijpen. Ook kan een bepaalde vulling erg aanlokkelijk zijn voor honden. Houd rekening met het karakter en de leeftijd van je hond bij het aanschaffen van het perfecte hondenkussen.

Welke mand is geschikt voor mijn interieur?

Dit is een vraag die moeilijk te beantwoorden is en hangt uiteraard voornamelijk af van smaak en het interieur zelf. Wij hebben de meest voorkomende interieurs en daarbij passende manden op een rijtje gezet.

  • Een modern interieur: bij deze stijl passen strakke stoffen perfect. Qua kleurgebruik kun je kiezen uit donkergekleurde kussens of moderne en bijzondere prints.
  • Minimalistisch en natuurlijk interieur: bij deze stijl zal je in je woning voornamelijk veel groen en natuurlijke materialen zien. De beste keus voor deze stijl is een rieten hondenmand. Zo voer je de stijl tot in de puntjes door en heeft jouw viervoeter ook nog een heerlijke mand om van te genieten.
  • Landelijk interieur: ook bij een landelijk interieur is de rieten hondenmand een perfecte keuze. Je kunt er ook nog voor kiezen om een speciaal ‘hondenpaleis’ te maken. Geef jullie hond een waar huisje voor in de woonkamer en zorg dat deze de landelijkheid van je woning doorvoert. Gegarandeerd een succes!
  • Industrieel interieur: vooral donkere en neutrale kleuren passen perfect bij een industrieel interieur. Kies bij voorkeur voor een hondenmand met een leren label of ga voor een stoere denimprint. Wil je de industriële stijl nog verder doorvoeren? Ga dan voor een cognac leren hondenmand!
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *