Een houten vloer past in ieder interieur 0

Een houten vloer past in ieder interieur

Veel mensen dromen van een mooie houten vloer in hun woning. Want zeg nou zelf; het is natuurlijk ook een ontzettend mooi aanzicht zo’n houten vloer in huis! Naast dat een houten vloer er mooi uitziet, brengt zo’n soort vloer ook nog eens veel voordelen met zich mee. Een houten vloer past dan ook in ieder interieur. Waarom? Dat lees je in deze blog!

Houten vloeren blijven hip en in

Houten vloeren zullen nooit uit de mode raken. Vroeger was het al hip om een houten vloer in huis te hebben; tegenwoordig is dat nog steeds zo. Houten vloeren zijn nog steeds helemaal ‘in’. Dit komt met name door de natuurlijke uitstraling die zo’n houten vloer geeft aan je interieur. Is je vloer na verloop van tijd dof geworden? Blaas hem dan nieuw leven in door hem lichtjes op te schuren en opnieuw in de lak te zetten. Zo ziet jouw houten vloer er weer als nieuw uit. Andere soorten vloeren zoals tegelvloeren kun je niet even oppoetsen zoals je bij een houten vloer wel kunt. Een houten vloer zal dan ook altijd mooi blijven! 

Vloerverwarming is geen enkel probleem

Bang dat een houten vloer en vloerverwarming niet goed samen gaan? Gooi die gedachte dan meteen overboord! Want een houten vloer kan, net als een PVC vloer, namelijk heel goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Koude voeten zijn verleden tijd.

Van eiken en fineer tot beuken

Een houten vloer komt in veel verschillende soorten en maten. Van eiken en fineer tot beuken. Je kunt gaan voor een massieve houten vloer maar ook kiezen voor parket. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een rustieke houten vloer met noesten. Je kunt je vast voorstellen dat een dergelijke vloer meteen een hele andere uitstraling geeft aan jouw interieur. Of ga voor een speelse look met een mooi visgraat motief of een ander sierlijk patroon. Vooral het visgraat motief is tegenwoordig erg populair. Zo kun je met hetzelfde hout een heel andere uitstraling creëren. Bij Bebo Parket kunnen ze je hier nog meer over vertellen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *