Verlicht je huis met onze glazen hanglampen! 0

Hanglamp glas

Wij, Wants & Needs, hebben een te gek assortiment aan musthaves voor bij jou in huis! Maar heb je onze glazen hanglampen al gezien? Laat je inspireren door onze trendy glazen hanglampen met ieder een prachtig en uniek design.

Gezelligheid met de glazen hanglamp

De donkere dagen komen er weer aan, de dagen worden steeds korter. Naast dat een hanglamp je niet in het donker laat zitten, zorgt een lamp ook nog eens voor sfeer en gezelligheid. Naast de supergave vloerlampen, bureaulampen en wandlampen die we bij Wants & Needs hebben, hebben we ook een collectie bestaande uit fantastische glazen hanglampen.

 Nordal Hanglamp Flacon Glas | Wants&Needs]
Nordal Hanglamp Flacon Glas | Wants&Needs]

Combineer en mix

Hanglampen zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een toffe hanglamp glas boven je eettafel, of zelfs meerdere verschillende toffe lampen. Een gave lamp in de woonkamer, slaapkamer of eentje in de gang. Bij Wants & Needs hebben we een mooie collectie van glazen hanglampen. De lichtbron schijnt supermooi door het glas heen.

Glazen Hanglamp Smoke
Nordal Glazen Hanglampen | Wants&Needs]

We hebben een ruime keuze uit unieke glazen hanglampen. Zo hebben we bij Wants & Needs een aantal enkele lampen. Een eenvoudige, maar stijlvolle uitvoering van het te gekke merk Light & Living, een lamp met karakter en perfect bewerkt glaswerk van het merk Nordal, een waanzinnig mooie glazen lamp van HK Living, bijzondere gekleurde hanglampen gemaakt van glas met een fantastisch design waar het licht prachtig doorheen schijnt en nog veel meer varianten!

Light & Living glazen hanglamp
HK Living Glazen hanglampen | Wants&Needs

Glazen hanglampen met meerdere lichtpunten

Naast de glazen hanglampen met één lichtbron die we hebben bij Wants & Needs, hebben we ook hanglampen met meerdere lichtbronnen. Zo is er de glazen hanglamp Quirina van de lightmakers met maar liefst 5 lichtpunten. Dit transparante glaswerk past echt overal bij! Dit item is super goed te combineren met verschillende woonaccessoires. Naast de trendy hanglamp Quirina van Light & Living hebben we nog een unieke glazen hanglamp van dit merk. De hanglamp Khyra heeft maarliefst zeven lichtpunten heeft net als de Quirina een transparant glaswerk. Deze lampen staan supermooi boven jouw eettafel en zorgen voor net wat extra licht in huis tijdens de donkere dagen!

hanglamp_quirina_glas_koper_3061863_10
Hanglamp Light & Living | Wants&Needs]

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *