Wie is de bedenker van Lucky Luke? 0

Terence Hill

Veel mensen weten niet wie de bedenker van Lucky Luke is. Dit is Terence Hill de acteur die we ook kennen van diverse comedys. Ook heeft hij diverse films gemaakt met bud spencer. Hun waren het komische duo van de jaren 70/80. Ook zul je de film Lucky Luke enkel kennen van de tekenfilmserie die vandaag de dag nog wordt afgespeeld. Maar na de dood van zijn zoon heeft hij toch de western versie van Lucky Luke nog gemaakt. Terence Hill speelt hier natuurlijk de hoofdrol in. Maar daarnaast is hij ook nog eens de regisseur van deze film. En hij heeft ook nog eens tal van andere films geregisseerd. Hij was nog maar 15 jaar oud toen hij zijn eerste film deed. Uiteindelijk heeft hij in 1963 hiervoor ook de universiteit verlaten. Zo kan hij zich focussen op het maken en regisseren van films.

De hollywoodster Terence Hill

De hollywoodster Terence hill heeft een heel verleden achter zich. Van origine komt hij uit een italiaanse familie. Een leuk feitje is dat hij zijn artiestennaam is 24 uur heeft moeten kiezen. Eigenlijk heet hij Mario Girotti en hij was geboren in Venetië. Hij heeft  zijn eerste debuut op het witte doek gemaakt in 1951. De films waarin hij speelde waren spaghetti westerns die net met wat meer humor zijn als een normale western. In ‘64 is hij naar Duitsland vertrokken om daar diverse films te gaan spelen. Daar ontmoette hij Bud Spencer waarmee hij veel films heeft gemaakt. Deze werden toen crime busters genoemd. Dit omdat ze natuurlijk veel politiewerk deden. En deze klassiekers kennen wij vandaag de dag nog steeds. In 1990 is zijn zoon overleden waar hij toch wel een zware klap van heeft gehad. Hij heeft toen ook besloten om eigenlijk nog maar te gaan regisseren.

Wie is David hart?

David hart is een van de bekendste autocoureurs ter wereld. Hij had goede prestaties en een grote fanclub. Later is hij ook nog eens eigenaar geworden van een autocoureur team. Hier gaf hij de leiding aan nieuwe talenten. Veel mensen willen in dit team omdat hij een grondlegger van de sport is. Hij biedt inspiratie en innovatie aan de nieuwste autocoureurs.

Wat is David gaan doen na zijn carrière?

Naast zijn carrière in de autobranche zit David ook nog eens in het vastgoed. Hiermee ontwikkeld hij veel projecten zelfs in Nederland. De 63e jarige vind de afwisselingen in de verschillende vakken het belangrijkste van zijn dag. Hij houd van elke dag een afwisselingen en dan weer met frisse moed daarin te gaan. Omdat hij een voorbeeld is voor vele mensen openen er ook vele deuren. Dit zorgt ervoor dat hij nog kan doen wat hij doet. Ook deelt hij informatie gratis met zijn fans. Zo kun je jezelf abonneren op zijn vastgoed website en krijg je 3 artikelen gratis per maand. Je vind er veel informatie over diverse opleidingen en welke richtingen je daarmee op kunt.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *