Dit is waarom je keramisch parket in huis moet hebben liggen! 0

Dit is waarom je keramisch parket in huis moet hebben liggen!

De zoektocht naar je ideale vloer is nooit gemakkelijk. In de zoektocht naar een geschikte vloer is het belangrijk om de verschillende opties te overwegen. Misschien is keramisch parket wel geschikt voor jou? Keramisch parket lijkt op hout, maar het is een tegelvloer. Laatste jaren is de vraag naar keramisch parket toegenomen. Maar wat is er zo goed aan deze vloeren? In dit blogartikel kom jij alles te weten over keramisch parket.

Praktische vloer

In het geval dat je dieren of kinderen hebt, is keramisch parket echt geschikt voor jou. Keramisch parket is gemaakt van keramiek, dit is hard materiaal. Hierdoor blijft de vloer krasvrij en blijft het waterafstotend. Bovendien verkleurd keramisch parket ook niet. Zonder dat jij je zorgen hoeft te maken kunnen de kinderen genieten van hun favoriete spelletjes. 

Keramisch parket valt te combineren met vloerverwarming

Als je kiest voor keramisch parket, kun je het ook combineren met vloerverwarming. De warmte wordt goed geleid door de vloer en ook houd het de warmte vast. De verwarming hoeft dus niet meer aan wanneer je in de badkamer, woonkamer of slaapkamer wil zitten. De combinatie met de vloerverwarming is een reden voor veel mensen om wel te kiezen voor keramisch parket.

Uitermate geschikt voor de badkamer

Keramisch parket is uitermate geschikt voor in de badkamer. Keramisch parket heeft de warme look van een houten vloer en de eigenschappen van een tegelvloer. Ook kan het keramisch parket gemakkelijk schoongemaakt worden en kan het goed tegen vochtige ruimtes.

Weinig onderhoud

Keramisch parket is erg onderhoud vriendelijk, dit is een groot voordeel. Dit is het geval bij alle soorten tegels. In tegenstelling tot een echte houten vloer, heeft keramisch parket vrij weinig onderhoud nodig. Een echte houten vloer moet bijvoorbeeld in de olie worden gezet om weer tot leven te komen. Het in de olie zetten van de vloer zorgt er wel voor dat hij er weer schitterend uit komt, maar keramisch parket is toch bijna identiek. Het schoonhouden is vrij gemakkelijk en vereist geen speciaal onderhoud van jou.

Interesse?

Heeft dit artikel jouw interesse gewekt in keramisch parket? Kijk dan op de website van Regge Tegels. Naast keramisch parket verkopen zij verschillende soorten vloeren voor een mooie prijs.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *