Kamerplanten maken huiskamers groener en frisser 0

Kamerplanten maken huiskamers groener en frisser. Dat gun je toch iedereen? De meest voorkomende planten zijn orchideeën, klimplanten en roze hortensia’s. Planten zorgen voor zuurstof in huis en uiteraard sfeer. Er zijn ook luchtzuiverende kamerplanten, die zorgen voor een frissere en schonere lucht. Kamerplanten zijn leuk om cadeau te geven. In plaats van bloemen te laten bezorgen, zijn kamerplanten ook leuke geschenken. De ontvanger heeft ook nog eens langer plezier van het cadeau, dan van een bos bloemen, dus waarom niet? Lees meer over kamerplanten als cadeau in dit blog.

Kamerplanten als geschenk laten bezorgen

Kamerplanten als geschenk laten bezorgen is een top idee. Een kamerplant geeft altijd extra sfeer in een ruimte, dus eigenlijk kun je er niet genoeg hebben. Daarnaast heeft de ontvanger er vaak nog voor een langere tijd plezier van, ook! Regiobloemist heeft een groot assortiment kamerplanten: van klein tot groot, van groen tot rood, met of zonder bloem. Voor welke gelegenheden zou jij een kamerplant als geschenk laten bezorgen? Goede momenten zijn: bij het verlaten van het ouderlijk huis, een mooi aandenken in het nieuwe stekje. Of voor een verjaardag, housewarming, een nieuwe baan, zomaar een verrassing?

Het verzorgen van kamerplanten

Elke week een scheut water, ter vergelijking met de inhoud van een koffiekopje, doet wonderen. Toch zijn niet alle kamerplanten over één kam te scheren. Bijna iedere plant heeft weer een specifieke verzorging nodig. Een goede verzorging is nodig om en kamerplant te voorzien van een lange levensduur. Kamerplanten verzorgen is voor veel mensen lastig. Iedere plant heeft een eigen manier van verzorgen nodig. Meestal zijn er verzorgingstips gemeld op een kaartje die te vinden is bij de aanschaf van een kamerplant. Als deze tips nageleefd worden, is de kans groter op een langere levensduur.

spathiphyllum-in-sierpot

Meer informatie over Regio Bloemist?

Online kamerplanten kopen en versturen? Via Regiobloemist is dat snel en eenvoudig geregeld. Regionsflorist levert ook bloemen in Duitsland. In het grote assortiment moet voor iedereen wel iets te vinden zijn! Bestel je voor 14.00 uur? Dan is de kans groot dat je de bestelde kamerplant dezelfde dag nog in huis hebt. Kijk voor meer informatie over Regiobloemist op hun website.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *