Kantoorartikelen voor ieder kantoor 0

Kantoorartikelen voor ieder kantoor

et kantoor is een plek waar iedere medewerker en klant die het pand betreed zich op zijn of haar gemak moet voelen. Dit gevoel van gemak realiseer je door het kantoor op de juiste manier in te richten. De inrichting bestaat enerzijds uit werkgerelateerde kantoorartikelen en anderzijds uit niet-werkgerelateerde kantoorartikelen. De uitstraling van deze samen realiseren de uitstraling van het kantoor. Om het kantoor op de juiste manier in te kunnen richten, geven we je in deze blog twee tips rondom de inrichting van het kantoor!

Kleurgebruik

Kleurgebruik is ontzettend belangrijk en wordt nog steeds een beetje ondergewaardeerd als het gaat om de kantoorinrichting. Het kleurgebruik in het kantoor bepaalt of het kantoor een warme of een koude uitstraling heeft. Ook straalt het kleurgebruik een beetje de volwassenheid van de organisatie uit. Wanneer het kantoor volstaat, hangt of beschilderd is met felle kleuren, dan is er vaak sprake van een jonge organisatie. Een volwassen en traditionele organisatie beperkt zich over het algemeen meer tot neutrale kleuren als zwart, wit en grijs.

Kantoormeubels

Kantoormeubels kunnen in geen enkel kantoor ontbreken. Dit zijn namelijk de meubels waarop de werknemers de werkzaamheden dienen uit te voeren. Het is belangrijk om kantoormeubels in het kantoor te plaatsen die voor zo veel mogelijk werknemers bewerkbaar zijn. Dit doe je door bureaustoelen, bureaus en monitoren te bestellen die in hoogte verstelbaar zijn. Als de kantoormeubelen in hoogte verstelbaar zijn, dan kan iemand van 1 meter 60 aan hetzelfde bureau werken als iemand van 2 meter (+). De mogelijkheid om de producten in hoogte verstellen is dan ook een belangrijk punt van aandacht tijdens het kantoormeubelen bestellen. Een ander voordeel van deze in hoogte verstelbare kantoormeubelen is het feit dat je voor iedereen dezelfde artikelen kunt bestellen. Als iedere medewerker in het pand aan hetzelfde bureau werkt, dan straalt dit uniformiteit en professionaliteit uit. Daarnaast kan er hierdoor ook nooit onderling concurrentie ontstaan rondom de kantoormeubelen. Als iedereen achter een ander bureau werkt of een andere monitor gebruikt, dan kan er ontevredenheid bij de medewerkers ontstaan. Geen enkel bureau is namelijk gelijk en het kan maar zo gebeuren dat de ene medewerker toch liever het bureau van een andere medewerker zou hebben.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *