Kantoorruimte huren 0

kantoorruimte vinden

Is je onderneming aan het groeien en ben je toe aan een nieuwe, grotere kantoorruimte? Een kantoorruimte huren is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom zetten wij graag een aantal tips voor je op een rijtje, zodat het gemakkelijker is om de juiste kantoorruimte te vinden. Het huren van een bedrijfsruimte is namelijk één van de belangrijkste onderdelen van het kunnen uitoefenen van bedrijfswerkzaamheden.

Tip 1: Bepaal de aard van de bedrijfsruimte

De eerste keuze is de keuze voor welke soort bedrijfsruimte je gaat. Zo kun je kiezen voor een bestaande huurwoning die je kan inrichting als werkplek, een bedrijfsruimte bij een bestaande woning aanbouwen, een flexwerkplek huren of een eigen bedrijfspand huren of kopen. Mocht je een kantoorruimte willen huren, dan ben je aan het goede adres bij SKEPP. Zij zijn gespecialiseerd in kantoorruimte huren.

werken

Tip 2: Oppervlakte

Als je een keuze hebt gemaakt voor de soort bedrijfsruimte, dan is het oppervlakte van deze ruimte de volgende keuze. Het kan zijn dat jouw onderneming nu nog aan de kleine kant is, maar dat er een snelle groei wordt verwacht. De bedrijfsruimte op ‘de groei’ huren is een goede investering voor je bedrijf.

Tip 3: Contractsvrijheid in het huurcontract

Ben je uit de keuze van de huurruimte en het oppervlakte? Als je een geschikte kantoorruimte hebt gevonden, is een contract de laatste stap. Ook hier heb je een aantal keuzes. De bepalingen in de huurwet geven huurders en verhuurders voldoende ruimte om eigen afspraken te maken, de zogenoemde contractsvrijheid. Deze ruimte geeft de huurder de mogelijkheid te onderhandelen over de verschillende factoren die van invloed zijn op de huurovereenkomst, bijvoorbeeld de huur en het betalingstermijn. Heb je duidelijke afspraken gemaakt met de verhuurder? Dan is het belangrijk dat dit wordt opgenomen in het huurcontract, zodat je niet onverwachts voor kosten komt te staan of voor andere onvoorziene problemen.

Heb je hulp nodig?

Heb je alle keuzes gemaakt? Of heb je liever hulp bij de keuze voor het huren van een kantoorruimte? Dan staan de adviseurs van SKEPP voor je klaar. Ze helpen je bij het uitzoeken van een kantoorruimte, zodat jij je werkzaamheden op een fijne locatie kunt uitoefenen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *