Kartonnen meubels voor het inrichten van leegstaande woningen 0

Kartonnen meubels zijn de perfecte manier om je woning te verkopen als deze al leegstaat. In onze huidige woningmarkt komt het maar al te vaak voor dat je je woning niet op tijd verkocht hebt en inmiddels al in je nieuwe woning terecht kan. Hierdoor zit je niet alleen met dubbele lasten, maar ook met dubbele zorgen. Tevens is je oude woning vaak al helemaal leeg en dat is voor de verkoop ook nog eens een groot nadeel. Potentiële kopers zien zo slecht wat ze met de ruimte kunnen doen en voelen geen sfeer of warmte als ze komen kijken in je woning. Het antwoord? Kartonnen meubels! Met kartonnen meubels haal je binnen mum van tijd meer warmte en sfeer in huis en dat hoeft helemaal niet veel te kosten. In dit artikel vertellen we je hoe je aan kartonnen meubels kan komen en hoe je zo de kans op verkoop kan vergroten.

Kartonnen meubels in huis halen

Op het moment dat potentiële kopers jouw woning gaan bekijken willen ze het gevoel krijgen dat ze in een ‘echte’ woning komen kijken. Het gevoel van thuis komen. Natuurlijk kan je dit gevoel creëren door een zelfgebakken cake op het keukenblad te plaatsen, maar echte meubels doen het zoveel beter. Wat je echter niet wilt is nog meer kosten maken aan je oude woning. Toch kunnen we stellen dat lege ruimtes de kamer al gauw sneller kleiner laten ogen en zeker bij gedateerde woningen is het moeilijk om te zien wat er mogelijk is. In dat geval zijn kartonnen meubels de perfecte manier om sfeer te creëren zonder veel geld uit te geven. Maar hoe kom je aan kartonnen meubels? In veel van de gevallen komt de makelaar al zelf met dit idee zodra de verhuizing uit je oude woning heeft plaatsgevonden. Er zijn verschillende stylisten die zich hebben gespecialiseerd in het inrichten van een leegstaande woning met kartonnen meubels. Deze vind je niet alleen gemakkelijk online, maar kan je ook bereiken door uitvoerig contact te leggen met je makelaar. Vraag gerust na wat de mogelijkheden zijn.

Voordelen van kartonnen meubels om je woning verkoopklaar te maken

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor kartonnen meubels om je woning verkoopklaar te maken. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet.

  • De aanschafprijs is niet hoog, hierdoor is het gebruik van kartonnen meubels in een leegstaande woning de perfecte (en goedkoopste) manier om je woning verkoopklaar te maken.
  • Woningen met een gedateerde uitstraling kunnen opgepimpt worden door het gebruik van moderne en bijzondere kartonnen meubels. Zo laat je gemakkelijk zien wat je met de ruimte kan doen en hoe je deze kunt omtoveren in een moderne up-to-date woning.
  • Doordat kartonnen meubels enorm licht zijn kunnen ze door de kijker zelf verplaatst worden om zo meerdere meubelopstellingen uit te proberen. Hierdoor geef je de kijker de kans om bezig te zijn met de woning zonder dat ze hiervoor een specialist moeten inschakelen. Ook voor kijkers die het moeilijk vinden om ‘door een huis heen te kijken’ is dit de perfecte oplossing om creatief te denken.
  • In veel van de gevallen is het mogelijk om de kartonnen meubels slechts voor een bepaalde tijd te huren. Zodra de woning verkocht is kan je ze terug sturen naar de maker. Als de meubels nog in goede staat verkeren en ze vaker als display gebruikt kunnen worden, krijg je vrijwel altijd een gedeelte van de gemaakte kosten terug.
  • Een complete wooninrichting van kartonnen meubels is gemakkelijk te vervoeren. Doordat ze in kleine pakketjes worden geleverd kunnen ze gemakkelijk in een gezinsauto worden (terug)gebracht.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *