KeJe Splendid Pliss: een nieuw fenomeen op het gebied van raamdecoratie 0

KeJe Splendid Pliss is een nieuw fenomeen op het gebied van raamdecoratie. Dit raamdecoratie product is speciaal voor kunststof kozijnen gemaakt. Iedereen die de woontrends van 2018 een beetje in de gaten houdt weet dat steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Niet alleen omdat dit je woning een luxere uitstraling geeft, maar ook omdat het vrijwel onderhoudsvrij is ten op zichte van bijvoorbeeld houten kozijnen. Wat we vaak niet beseffen is dat kunststof kozijnen tevens vraagt om een geheel andere aanpak op het gebied van raamdecoratie. Zo wil je liever niet boren in je kozijnen of op een andere manier schade aanbrengen door raamdecoratie op te hangen. KeJe Splendid Pliss is een innovatieve manier van raamdecoratie en richt zich specifiek op de kunststof kozijnen. Dat levert een aantal voordelen op!

De voordelen van KeJe Splendid Pliss

KeJe Splendid Pliss belooft enorm veel goeds voor de trotse eigenaren van een kunststof kozijn. Wij gingen op onderzoek over welke voordelen zij eigenlijk beschikken en wat dit voor jou betekent.

  • De KeJe Splendid Pliss is gemakkelijk te bevestigen zonder te boren: deze vorm van raamdecoratie wordt gemakkelijk geplaatst doormiddel van een dubbelzijdige magneet- en staalband. Dit levert je nog een extra voordeel op: zodra je je raamdecoratie zat bent of als je ze wilt meenemen tijdens een verhuizing is het zeer gemakkelijk om ze ook zonder schade weer te verwijderen.
  • De KeJe Splendid Pliss past perfect bij een strakke en moderne inrichting: doordat deze precies tussen de glasplaten invalt zal het raam eruit zien als vrijwel 1 geheel. Dit levert een prachtige strakke en moderne uitstraling op. Dit past perfect bij de hedendaagse moderne woningen.
  • De KeJe Splendid Pliss is geschikt voor elke kunststof kozijn: wat we vaak zien is dat raamdecoratie moeilijk te vinden is voor grotere kozijnen. Hier heeft KeJe een oplossing op gevonden. Ze hebben een speciaal vergrendelsysteem ontwikkelt, waarbij de handgrepen in de treklijsten zijn geïntrigeerd. Het vergrendelsysteem in deze handgrepen draagt eraan bij dat de grepen in elke stand gezet kunnen worden. Hierdoor past de KeJe Splendid Pliss in vrijwel elk kunststof kozijn.

Waar moet je op letten bij de aankoop van KeJe Splendid Pliss?

Als je raamdecoratie zoekt voor je kunststof kozijnen heb je aan KeJe Splendid Pliss een zeer goede kandidaat. Toch is het belangrijk om nog aan een aantal dingen te denken voordat de aankoop plaatsvindt. Zo is het allereerst belangrijk om bij jezelf na te gaan welke stof je wilt hebben voor de ramen. Je kunt kiezen uit enorm veel verschillende kleuren en uit zonverduisterend of niet. Wij raden aan om dit per kamer te bekijken. Voor de slaapkamers is zonverduisterend altijd aan te raden. In andere kamers kan je beter kiezen voor decoratief. Let op: zonverduisterende geplisseerde stoffen zijn over het algemeen een stuk duurder dan als je gaat voor decoratieve stoffen. Daarnaast is het uiteraard belangrijk om de juiste maten door te geven tijdens de aankoop van je KeJe Splendid Pliss. Maar hoe meet je dit eigenlijk? Allereerst is het belangrijk om een rolmaat te gebruiken die zowel de lengte als de breedte in 1 keer kan meten. Vervolgens is het belangrijk om het meten 2 keer uit te voeren, zodat je zeker bent van de juiste gegevens. Zorg dat je ook rekening houdt met eventuele obstakels, zoals raamhendels. Durf je dit toch niet helemaal aan? Vraag dan aan een professional om je raam op te meten voor de juiste maten. Zo zit je altijd goed. Ben je nog niet echt overtuigd van de werking van KeJe Splendid Pliss of kom je niet helemaal uit de kleurkeuzes? Dan raden wij aan om dit in een winkel of webshop na te vragen. Zo weet je zeker dat je de juiste en doordachte keuze macht.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *