Kenmerken van een moderne woonkamer inrichting 0

kenmerken moderne inrichting

Ben je van plan je kamer helemaal modern in te richten? Een hele goede keus! Met de juiste aanpak zul jij indruk maken op je gasten. Waar moet je vooral op letten?

De muren

Je kunt beginnen bij de muren. Modern kenmerkt zich op vele manieren. Je kunt bijvoorbeeld geometrische vormen en lijnwerk toepassen op de muren, dit is een populaire richting bij de moderne interieurs. Je kunt ook kijken voor andere leuke voorbeelden wat betreft behang. Of je kunt zelf creatief aan de slag en gaat delen van de kamer verven. Kijk eens naar voorbeelden van de wonenwebsite om jezelf leuke ideeën op te doen.

De vloer

Wellicht hebt je nog een oude vloer liggen. Als je flink wilt uitpakken kan je meteen de vloer vervangen voor een moderne variant. Kijk eens voor tegels met vloerverwarming. Met de juiste tegels heb je een strak design en worden je voeten nog eens lekker warm. Je kunt een mooi contrast maken door bijvoorbeeld een vloer met donkere tegels te plaatsen en hier lichte meubels op te zetten.

Meubels

Moderne meubels kenmerken zich door de aparte vormen en unieke uitstraling. Daarbij kan je denken aan minimaal design met vooral veel glanzende materialen. Er zijn weinig details zoals je bij landelijke interieurs hebt. Een moderne bank kan bijvoorbeeld van lederlook zijn gemaakt waarbij je handig gebruik maakt van de kleuren. Zwart-wit is een combinatie die erg stijl en modern oogt. Maar ook een antraciet bank met patroon kan je mooi toevoegen in een modern interieur.

Verlichting

Qua verlichting kan je ook genoeg aanpassen om je kamer op te laten vallen. Ook de lampen kan je in een chique, glanzend jasje stoppen. Wil je liever zo weinig mogelijk ruimte verspillen, dan kan je ook je plafond verlagen en hier spots inbouwen. Daarbij kan je mooie modern lampen naast je bank of eettafel plaatsen als extra eyecatcher. Jij bepaalt zelf hoe jij een lekker woonhuis inricht!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *