De kerstboom creatief versieren doe je zo! 0

kerstboom versieren

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor deur. Terwijl de allerkleinsten reikhalzend uitkijken naar de komt van de Goedheiligman, zijn de volwassenen al druk bezig met de voorbereidingen die na zijn komst getroffen moeten worden. Kaarsjes, kerstballen en andere versiersels worden vrolijk uit de kast getrokken en de nodige inkopen worden gedaan. Tevens zijn we druk met de belangrijkste vraag van het jaar: hoe gaan we de kerstboom versieren? Wie weer naar de vertrouwde kerstballen wilt grijpen, komt het komende jaar van een koude kermis thuis. Creatief zijn met de kerstboom is helemaal hot anno 2018. Ook cadeautjes mogen uiteraard niet vergeten worden. Even surfen naar kerstpakkettenkiezer.nl geeft je voldoende inspiratie om hiermee uit de voeten te komen. Maar hoe worden al die geweldige cadeaus straks onder jouw kerstboom gestald? Die vraag beantwoorden we in dit artikel. De kerstboom creatief versieren doe je zo!

Denk terug aan de mooiste herinneringen van het afgelopen jaar

Rond de feestdagen denken we graag terug aan het afgelopen jaar. Wat is deze toch weer voorbij gevlogen en wat hebben we kunnen genieten van een aantal onvergetelijke momenten. We hadden een geweldige zomer en hebben met al onze geliefden hier ongelooflijk van geprofiteerd. Daarnaast is het gezinsleven misschien wel veranderd of genoot je van een prachtige vakantie. Hoe klein of juist groot de herrinnering ook mag zijn, deze verdient zeker een extra plekje in je hart. Bovendien geeft dit je ook genoeg inspiratie voor het versieren van de kerstboom. Wat dacht je van een boom vol herinneringen van het afgelopen jaar?

Hang naast de traditionele kerstballen een aantal foto’s in de boom of schrijf persoonlijke briefjes naar je geliefden. Hang deze op en zorg dat ze deze te lezen krijgen rond de feestdagen. De komende kerst wordt onvergetelijk!

kerstballen in kerstboom

Een boom vol lekkers

Ben je iemand die dolgraag bakt en allerlei lekkers maakt voor de familieleden? Kies dan dit keer niet voor een traditionele boom maar maak een boom vol lekkers. Maak lekkere koekjes, kransjes en zuurstokken om jouw boom mee te versieren. Wil je liever niet elke dag een nieuwe lading versiersels maken? Dan is er tegenwoordig ook genoeg namaak snoep op de markt verkrijgbaar. Maak het helemaal speciaal door namaak donuts, hamburgers of frietjes in de boom te hangen. Kerst staat voor lekker eten en gezelligheid. Met een boom vol lekker speel je hier mooi op in.

Cadeautjes in overvloed

Tijdens de kerstdagen kunnen we er ontzettend van genieten om onze naasten te verwennen met cadeaus. Het geven van cadeaus is een leuk thema voor de boom. Hang kleine nep cadeautjes op in de boom en maak genoeg ruimte voor de grote pakketten die daar binnenkort onder staan te pronken. Terwijl je inkopen doet is het belangrijk om te bedenken hoe deze cadeaus onder de boom worden neergezet. Zorg dat je weinig kerstballen aan de onderkant van de boom hangt, zodat de grootste kerstpakketten mannen daar gemakkelijk onder gezet kunnen worden.

kerstcadeau bij kerstboom

Ga voor een gewaagde kleurencombinatie

Goud en zilver waren voorheen altijd de meest populaire kleurkeuzes voor de boom. Deze straalden gezelligheid uit en gaven jouw woning een ware sfeerboost. Als we kijken naar de woontrends van 2019, zien we dat de kleurencombinaties een stuk gedurfder worden. Ben jij een echte trendsetter? Dan haal jij deze kleurencombinaties alvast in huis dankzij jouw gewaagde kerstboom!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *