Keuken aanschaffen 0

duurzame keukenwerkbladen.v1

De keuken speelt in het huis van de 21e eeuw een belangrijke rol. Een mooie, luxe keuken staat dan ook op menig verlanglijstje. Maar zo’n perfecte keuken staat er niet in een handomdraai, daar zal veel denkwerk aan vooraf gaan. U wilt er lekker koken, uitgebreid tafelen, ontspannen een krantje lezen en gezellig een spelletje doen. Een multifunctionele keuken vergt een goede voorbereiding!

keuken 21e eeuw

Wie zich serieus gaat oriënteren op het kopen van een keuken zal merken dat het moeilijk is om het overzicht te behouden in de vele beschikbare informatie. Daarom is het belangrijk dat u al tijdens de oriëntatiefase uw eigen wensen goed op een rijtje heeft. Maak bijvoorbeeld een ontwerptekening op schaal van uw ideale keuken en denk daarbij aan een praktische indeling.

Aanschaf

De aanschaf van een keuken is een grote uitgave. Het is daarom niet geheel onverstandig u van te voren goed te oriënteren en bij uw bezoek aan de showroom op de volgende punten te letten.

De prijs

Laat de verkoper u goed inlichten over wat bij de prijs van de keuken is inbegrepen en wat niet. Keukenkastjes, interieurs, inbouwapparatuur, montage etc.

De kwaliteit

Doorgaans wordt een keuken veel gebruikt en hoewel het oog ook wat wil, moet bij het beoordelen van een keuken vooral goed gelet worden op de frontafwerking. de kastindeling, het loopwerk, de stabiliteit en het hang- en sluitwerk van laden en kasten.

kwaliteit keuken

De levertijd

Vraag uw leverancier vooraf naar de levertijd, -voorwaarden en -garanties. Slim is het ook om te informeren gedurende hoeveel jaren een fabrikant dezelfe fronten, kasten en laden kan blijven naleveren.

Garantie en service

De meeste keukenmerken en leveranciers geven minstens 5 jaar garantie op de keuken én de apparatuur.

Bron: https://www.huisinspiratie.nl/

Bron: https://woonaanrader.nl/

 

 

Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *