Keuken en badkamer inspiratie 0

badkamer inspiratie

Ga je binnenkort verhuizen of wil je je huidige woning een flinke make-over geven? Zijn de keuken en badkamer niet (meer) helemaal naar jouw smaak? Tijd om daar verandering in te brengen! Wist je dat zowel de keuken als badkamer voor een groot deel de woonbeleving bepalen? Als deze niet naar je zin zijn is de kans groot dat je je ook niet prettig voelt in je woning en dat zou uiteraard zonde zijn. Het vinden van keukeninspiratie en inspiratie voor de badkamer is echter vaak een hele klus. Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Er zijn immers zoveel verschillende stijlen op de markt. Voordat je hoofd er al van begint te duizelen willen we je in dit artikel graag enkele tips geven, zodat het vinden van de perfecte keuken en badkamer binnen mum van tijd gebeurd is.

 

badkamer inspiratie natuur
Badkamer inspiratie
keuken inspiratie
keuken inspiratie

Bekijk wat je op dit moment mist

Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken of badkamer is het vaak het geval dat je iets geheel anders wilt dan je huidige situatie. Het is daarom belangrijk dat je eens kritisch kijkt naar wat er mist en wat je anders zou willen hebben. Heb je nu bijvoorbeeld enkel een douche in de badkamer en mis je die urenlange baddersessies? Is de wastafel eigenlijk te klein voor jullie gezin? Is er in de keuken eigenlijk wel genoeg ruimte om al het keukengerei op te bergen? Of is de hele stijl van je keuken of badkamer niet meer iets wat jij mooi vindt? Door te bekijken wat jij graag anders zou willen zien, ben je al goed op weg naar het aanschaffen van de perfecte keuken of badkamer voor jou en het gezin.

badkamer en douche

Welke woonstijlen spreken jou op dit moment aan?

Als je gaat verhuizen zal je waarschijnlijk al heel veel inspiratie hebben opgedaan in meubelboulevard, woontijdschriften en online. Zo weet je waarschijnlijk ook heel goed wat je mooi en minder mooi vindt. Door het interieur van je woning aan te passen op jouw wensen zorg je ervoor dat je van een huis een thuis maakt. Dit is ook erg belangrijk bij de stijl van de badkamer en keuken. Ben je dol op een clean design of mag het juist lekker robuust en landelijk? Alles is mogelijk! Bekijk niet alleen naar wat je mooi vindt, maar ook naar wat praktisch is voor het indelen van de ruimtes. Tip: maak een plattegrond van de badkamer en keuken en deel de ruimte in zoals jij hem graag ziet. Bekijk vervolgens samen met een professional op dit te realiseren is.

badkamer in slaapkamer

Maak een moodboard

Dit is een simpele maar zeer effectieve methode die vaak wordt toegepast bij het inrichten van de keuken en badkamer. Pak er wat woontijdschriften bij of kijk online en maak een collage van alles wat jij er mooi uit vindt zien. Denk hierbij niet alleen aan de keukens en badkamers zelf, maar kies ook kleuren en motieven uit voor op jouw moodboard. Zo kan je in een klap zien waar jouw interesse ligt en met behulp van deze kennis opzoek gaan naar de perfecte keuken en badkamer.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *