Kies voor muurverf die net wat meer sfeer brengt in huis 0

Flexa Pure muurverf 1

Loop een gemiddelde bouwmarkt of verfwinkel in en je ziet overal muurverf. Meestal zie je bij binnenkomst al van die grote pallets staan met 10 liter muurverf. Lekker makkelijk toch? Meenemen en op de muur smeren. Dat is wat veel mensen doen, uit gemak, of vanwege de aantrekkelijke prijs. Maar als je dan toch gaat schilderen, waarom kies je dan niet voor muurverf die net even anders is. Net even wat meer sfeer geeft, precies genoeg om jouw woonkamer, slaapkamer, hal of andere ruimte in huis bijzonder te maken.

De verf die jouw dit unieke gevoel kan geven is Flexa muurverf, maar niet zomaar iedere muurverf van dit merk. De muurverf die uniek is, is Flexa Pure muurverf. Die is een aparte lijn muurverf die ook niet bij een bouwmarkt te verkrijgen is.

Flexa Pure muurverf 2

Waarom is deze muurverf nou zo bijzonder?

De Flexa Pure lijn bestaat uit twee dingen: ten eerste staat dit voor een speciaal ontworpen kleurenpalet waarbij klassieke kleuren gecombineerd worden met moderne tinten. Dit vormt een rijk palet aan kleuren die je niet snel elders zult vinden. De kleuren zijn diep en intens en hebben langdurig een mooie uitstraling. Jouw interieur komt hiermee echt weer tot leven. Iedere dag opnieuw.

Daarnaast staat Flexa Pure, en dan hebben we het over de muurverf, voor een drietal soorten muurverf met ieder zijn eigen karakter. Deze muurverven onderscheiden zich enorm van de ‘’standaard’’ muurverven die je bijvoorbeeld bij de bouwmarkten ziet. Niet voor niets is deze unieke Flexa Pure lijn enkel te verkrijgen bij de speciaalzaak en de betere webwinkels. De lijn bestaat uit de volgende muurverf:

  • Flexa Pure Krijtverf
  • Flexa Pure Muurverf Zijdemat
  • Flexa Pure Muurverf Extra Mat

Welke Flexa Pure Muurverf kies ik?

Als je op zoek bent naar een echt bijzondere uitstraling, dan past krijtverf bij jou. De Pure Krijtverf geeft een kalkmatte uitstraling die je zal verwonderen. Kalkmat betekent dat je stijl in huis haalt. Normaal gesproken heb je met kalkverf het nadeel dat de verf poedert en je deze dus niet kunt afnemen. Daar heb je met deze variant geen last van. Je behoudt de authentieke uitstraling, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.

Houd je van een extreem matte uitstraling? Dan moet je echt voor de Pure Muurverf Extra Mat gaan. Deze verf is zo mat, dat er werkelijk geen spatje glans te bekennen is. Dit is in vergelijking tot ‘’normale matte muurverf’’ echt een verschil. De Pure Extra Mat wordt geroemd om zijn matheid en dat is iets wat steeds meer mensen mooi vinden. De verf is kleurvast, wat betekent dat zelf in een matte uitstraling de kleur langdurig mooi blijft.

Daarnaast heb je ook nog de Pure Muurverf Zijdemat. Dit is ideaal als je van een fluweel mooi uitstraling houdt. Deze soort is een goede compromis als je iets zoekt tussen mat en zijdeglans. Niet glanzend, maar ook niet heel mat. Wat moeten we hier verder nog van zeggen? Kies de uitstraling die bij jou en jouw interieur past. Dan kies je altijd de juist lak.

Ben je op zoek naar meer advies over deze verf, of wil gewoon zo snel mogelijk aan de slag? De verfspecialisten van Onlineverf.nl helpen je graag. Zij zijn één van de weinige speciaalzaken die deze unieke verf ook online mogen verkopen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *