Creëer een tuin waar je kinderen graag in vertoeven 0

Creëer een tuin waar je kinderen graag in vertoeven

Spelplezier voor een scherm is tegenwoordig alom aanwezig voor kinderen, dat buiten spelen minder aantrekkelijk voor hen wordt. Toch sturen we ze graag eens naar buiten, het is namelijk zo een mooi weer! 

Kinderen kunnen buiten lekker ‘ravotten’ en hun energie kwijt. Daarom is het belangrijk dat zij ook genoeg tijd doorbrengen in de buitenlucht met hun speelkameraadjes. Maak dus je tuin zo aantrekkelijk, dat ze wegrennen van het scherm! Met het aanbod van Out at Home maak jij je tuin meer geliefd door je kinderen.

Waterpret

De zon begint weer meer en meer te schijnen, eindelijk! Tijd voor waterpret met je kinderen. Zelfs zonder een zwembad kan je je tuin laten aanvoelen als een echt waterpark. Door middel van een opblaasbaar waterpark hebben je kinderen uren speelplezier. Mist er een glijbaan in je waterparadijs? Neem dan zeker ook een waterglijbaan om het helemaal af te maken! Een pluspunt is natuurlijk dat ook jij even het kind in je naar boven kan halen en mee kan genieten van de waterpret.

Vervolledig je tuin met een zwembad

Heb je nog plaats voor een zwembad? Perfect! Je kan er zelfs voor kiezen een opblaasbaar of een opbouw zwembad te nemen, dan kan je deze in de winter gewoon opbergen. Natuurlijk kan je ook altijd voor een ingebouwd zwembad gaan, dan kan je zelfs je nieuwjaarsduik in eigen tuin nemen. 

Zwembadspeelgoed maakt het zwembad daarbij nog leuker voor je kinderen. Luchtmatrassen, zwembanden, opblaasbare dieren en duikbrillen zorgen ervoor dat je kinderen uren in het zwembad kunnen blijven spelen. Het maakt je tuin natuurlijk ook nog eens kleurrijker!

Avontuur in eigen tuin

Niet alleen op vakantie kan je op avontuur gaan, maar ook in je eigen tuin. Een trampoline of springkussen maakt je tuin opeens veel avontuurlijker. Wie kan het leukste kunstje op de trampoline? Of wie springt er het hoogst? Wie kan het langst een handstand op de trampoline? Als je een trampoline iets te gevaarlijk vindt, kan je ook altijd een trampoline nemen met een veiligheidsnet. Zo houd je je kinderen binnen de ‘muren’ van het springveld. Tal van mogelijkheden om je spelnamiddag avontuurlijk en actief te maken. 

De ouderwetse manier

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de spellen van in je eigen kindertijd boven te halen en samen met je kinderen te spelen. Voor sommige spellen heb je zelfs helemaal niets nodig, alleen een hele hoop enthousiasme! Het zou toch leuk zijn dat je kinderen deze spellen kunnen doen met hun vriendjes. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *