Een kleine slaapkamer? Richt de kamer praktisch in dankzij een onderschuifbed! 0

Een kleine slaapkamer

Een huis inrichten met de juiste meubels die mooi en bovendien ook nog eens praktisch zijn, het kan een hele klus zijn. Zeker wanneer je een woning hebt die niet erg groot is moet je soms creatief zijn en bepaalde oplossingen bedenken. Zoals in een kleine slaapkamer bijvoorbeeld. Heb je regelmatig een logé op bezoek, maar niet de plaats om een tweede bed neer te zetten? Dan los je dit gemakkelijk op dankzij een onderschuifbed!

Praktisch slapen met zijn twee: het onderschuifbed 

Niet iedereen heeft een slaapkamer zo groot als een woonkamer en daardoor is het soms wat zoeken naar oplossingen wanneer je met twee personen in een kleine slaapkamer moet slapen. Je kan uiteraard met 2 personen in één bed slapen, maar niet iedereen wil dat of voelt zich er fijn bij. Gelukkig hoeft dat ook niet dankzij het onderschuifbed dat je kan kopen. Met een onderschuifbed in de kamer kan je toch met twee personen slapen en dat elk in een eigen bed! Lees vlug verder om te ontdekken hoe. 

het onderschuifbed

Wat is een onderschuifbed? 

Een onderschuifbed, het woord legt het eigenlijk zelf al uit. Een onderschuifbed is een gewoon, eenvoudig eenpersoonsbed met daaronder nog een bed dat je kan uitschuiven en er terug onder kan schuiven. Wanneer je dus met twee personen gaat slapen in de slaapkamer, schuif je het onderste bed van onder het bovenste vandaan, zodat je met twee naast elkaar elk in een eigen bed kan slapen. Wanneer je in de ochtend weer op staat, schuif je hebt onderschuifbed gewoon terug onder het bovenste bed en niemand die het ziet! Erg praktisch want het werkt zeer ruimtebesparend. 

Wat is een onderschuifbed

Goede dekbedden voor een onderschuifbed 

Ook een onderschuifbed verdient natuurlijk het juiste materiaal om in te kunnen slapen. Daar hoort niet alleen een goed matras bij, maar ook een goed kussen, goede lakens en een comfortabel dekbed. Voor vele mensen is het juiste dekbed vinden een moeilijke zoektocht. Er zijn zoveel soorten dekbedden, waardoor het moeilijk kiezen wordt. Kijk naar het materiaal en het soort dekbed. Zo heb je dekbedden die voor alle seizoenen te gebruiken zijn, maar evengoed heb je lichtere en zwaardere dekbedden. Aan jou om uit te maken waar jij het meest comfortabel onder slaapt!.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *