Laat je trap renoveren tot een eigentijds designobject 0

trap laten renoveren

Staan er bij jou allerlei klussen op stapel om je interieur een flinke metamorfose te geven? Dan is de kans groot dat het renoveren van de trap nog niet op je to-do-list staat. Dat is jammer, want je kunt van de trap een prachtig designobject maken. Maar eerlijk is eerlijk, een trap opknappen is niet bepaald een eenvoudig karwei. Daarnaast vraagt een dergelijk project om het juiste gereedschap, geschikt materiaal én om een flinke dosis ervaring. Wil jij jouw trap ook een facelift geven, maar pak jij deze klus liever niet zelf aan?

Lees dan vooral nog even verder, want in dit blog vertellen we je over de mogelijkheden voor traprenovatie door een echte specialist. Zo ben je voor vele jaren verzekerd van een stijlvolle en veilige trap die aan al je wensen voldoet.

Vakkundige monteurs

Een expert op het gebied van traprenovatie weet iedere oude en versleten trap te transformeren tot een absolute blikvanger. Ongeacht of die van steen, beton of hout is. De vakkundige monteurs van een specialistisch bedrijf gaan geen enkele technische en esthetische uitdaging uit de weg. Zij hebben een tip-top-kwaliteit en een perfecte afwerking hoog in het vaandel staan. Een echte specialist pakt ook niet alledaagse klussen met beide handen aan en brengt ook een lastiger project tot een perfect eindresultaat. Een andere reden om voor een expert te kiezen, is de persoonlijke werkwijze. Op die manier profiteer je van korte lijnen en word je van tevoren tot in detail geïnformeerd over de planning en de werkwijze. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Houten traprenovatie

Vanwege de natuurlijke look kiezen veel huizenbezitters de laatste jaren voor een houten trap. Er zijn verschillende manieren om houten trappen een nieuwe look geven. Wil je thuis geen compleet nieuwe trap laten bouwen, maar ben je wel gecharmeerd van de warme uitstraling van echt hout? Dan is een houten traprenovatie met houten overzettreden een prima optie. Op alle traptreden van je bestaande houten trap wordt nieuwe trapbekleding aangebracht door middel van dit praktische systeem. Je kunt overzettreden van hout laten toepassen bij zowel open trappen als dichte trappen. Bij een dichte houten trap wordt ook het stootbord van een nieuwe afwerkingslaag voorzien.

Stijlvolle materialen

Onder de materialen zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Frans eiken, kersen, wengé hout en beuken. Ook een hardhouten trap is te renoveren. Zo wordt een exemplaar gecreëerd dat aan alle eigentijdse eisen voldoet. Hoe dan ook heb je na de renovatie een houten trap die je elke dag met plezier betreedt. Heb je thuis een open trap maar zou je daar liever een dichte trap voor in de plaats zien? Dan hebben we extra goed nieuws. Want het behoort ook tot de mogelijkheden om een open houten trap te laten renoveren, en daar met behulp van speciale houten stootborden direct een dichte trap van te maken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *