De laatste trends voor de beveiliging van je huis 0

Een deurcilinderslot

We werken hard voor ons huis en onze spullen. Niet gek dan ook dat deze dingen onze allergrootste trots zijn, op het gezin na dan. Natuurlijk wil je deze dan ook veilig houden. Helaas wordt ons land er niet echt veiliger op. De cijfers van criminaliteit en vandalisme stijgen aanzienlijk in Nederland. Helemaal tegen gaan kan je het risico van diefstal in jouw woning natuurlijk niet. Je kan echter wel zorgen voor genoeg maatregelen om het risico te verkleinen. Wist je bijvoorbeeld dat er vernuftige producten op de markt zijn gebracht die je voordeur optimaal kunnen beveiligen? Kijk bijvoorbeeld op deur-cilindersloten.nl voor de beste sloten. De volgende producten kunnen jou ook helpen bij het optimaliseren van de beveiliging van je huis.

Een deurcilinderslot

Een deurcilinderslot is de ideale manier om je deur optimaal te beveiligen. Door de bescherming van de stalen pinnen, is het uitboren van het sleutelgat bijna onmogelijk. Ook is afbreken niet mogelijk door een veiligheidsbeslag. Dieven die door jouw deur naar binnen komen? Dat is dan in elk geval verleden tijd.

Een ‘intelligent’ alarm

Er bestaan tegenwoordig alarmen die je aan kan sluiten op je smartphone. Zo weet je als je weg bent precies wat er in en om je huis gebeurd. Zodra er verdachte activiteiten zijn op jouw terrein, krijg je een pushbericht op je smartphone. Zo kan je zelf een blik werpen en de situatie beoordelen. Ondertussen klinkt het alarm en worden eventuele criminelen al gauw afgeschrikt. Dit alarm kan je ook uitschakelen via je smartphone. Het is aan jou de keuze of je de hulpdiensten inlicht. Mocht je eventjes niet op je smartphone kijken, kan je het alarm ook verbinden met 3 andere nummers van familieleden of vrienden. Zo is er altijd wel iemand die kan reageren.

Lichtsensor op beweging

Een lichtsensor is zeer populair als het gaat om de beveiliging van je huis. Het is een simpele manier om je huis te beveiligen en het kost ook niet al te veel geld. We weten allemaal dat dieven eerder kiezen voor een huis dat makkelijk te betreden is. Een dief afschrikken is dan ook de beste beveiliging. Doormiddel van een lichtsensor creëer je het gevoel dat deze persoon ‘gezien’ is en daardoor zullen ze minder snel ook daadwerkelijk tot actie overgaan. Ook trekt het de aandacht van omstanders.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *