De laatste trends voor in huis 1

De laatste trends voor in huis

Ben je bezig met de inrichting van je huis en heb je zin om het een en ander te veranderen? Dan kunnen de laatste trends voor in huis je zeker helpen. Je zult er geen spijt van krijgen als je eens naar de vloeren gaat kijken. Wat echt iets is van deze tijd, zijn de houten vloeren van Laminaatenparket. Houten vloeren zijn echt een aanrader. Deze vloeren worden ook wel parket genoemd. Je hebt veel verschillende soorten en dat maakt het ook zo interessant. Je hebt de keuze uit lamelparket, de multiplank en je hebt de massief houten vloer.

Verschillende vloermogelijkheden

Door het ruime aanbod aan vloeren kan kiezen erg lastig zijn. Daarom lichten we je graag toe welke opties er zijn:

  • Massieve houten vloeren: deze vloer bestaat voor 100% uit massief hout. Het is een mooie vloer en straalt luxe uit. De vloer is echter alleen van hout gemaakt en reageert daardoor op luchtvochtigheid en de temperatuur.
  • Lamelparket: deze vloer is opgebouwd uit verschillende lagen. De onderste laag bestaat uit vurenhout en daaroverheen zijn zijdelings vurenhouten lamellen gelegd, deze hebben een eikenhouten toplaag. Doordat er lucht in de vurenhouten lamellen zit, kan het hout een hogere warmte weerstand aan (dus ook geschikt voor vloerverwarming).
  • Multiplanken en berken multiplex: de onderkant is opgebouwd uit een berken multiplex. Het is een sterke constructie, waardoor er voor het hout geen kans is om te bollen of hollen. De vloer is ook geschikt voor vloerverwarming.

verschillende vloermogelijkheden

Welke vloer kies jij?

Door het ruime aanbod aan vloeren, kan het kiezen soms lastig zijn. Laminaat is echt van deze tijd. Het ziet er prachtig uit en er zijn veel mogelijkheden met dit product. Het wordt zowel op de bovenverdieping als op de begane grond steeds vaker gelegd. Het is bij alle doelgroepen erg gewild en daar kun jij nu ook toebehoren. Bekijk de mogelijkheden van de laatste vloertrends voor jouw huis en bekijk wat jij het meest praktisch vindt. Een vloer uitkiezen is een persoonlijke keuze, het is maar net wat jij mooi vindt. Houd er ook rekening mee dat wanneer je vloerverwarming wilt, dat de vloer hier ook geschikt voor moet zijn. Het uitkiezen van de vloer is erg leuk, je woning knapt er helemaal van op en kan een totaal andere uitstraling krijgen. Vergelijk alle vloermogelijkheden, ken je budget en maak dan je keuze.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Deze trend met massieve houten vloeren vind ik echt superleuk! Ik heb altijd mijn eigen huis willen bouwen en het ontwerpen zoals ik wens. Als ik ooit een huis bouwt leg ik daar zo’n vloer om mijn huis gezellig te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *