De laatste woontrends zo goedkoop mogelijk kopen 0

laatste woontrends

Woontrends zullen elk jaar weer veranderen. Het kost dan ook veel geld om al die trends bij te kunnen blijven, tenzij je er een beetje creatief mee om gaat. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van sites als Bigshopper. Deze vergelijkt verschillende producten van verschillende sites, zodat je een goede weergave hebt van de verschillende prijzen. Op deze manier kan je altijd voor het goedkoopste product gaan.

Ronde vormen

Een echte woontrend op dit moment is het gebruiken van ronde vormen in huis. Je kan het eigenlijk in alles terug laten komen, zoals grote ronde lampen of ronde spiegels. Ook een groot rond kleed of een ronde eettafel doen het goed in deze trend. Het is ook een vrij gemakkelijke trend omdat het alleen maar rond hoeft te zijn en deze goed te combineren is met andere trends.

Jungle trend

Bijvoorbeeld de jungle trend. Eigenlijk een trend die al langer mee gaat, maar ook nog steeds erg populair is. Hiermee bedoelen we het integreren van groen in huis. Denk aan gewone planten, grote planten en ander groen, maar ook vooral aan behang met een jungle patroon. Ook verschillende soorten hout passen goed bij deze trend. Maak het helemaal tropisch door het toevoegen van kleur in de vorm van vlinders en vogels.

junge trend woonkamer

Duurzaamheid

Ook een echte trend op dit moment is duurzaamheid. We zien de trend eigenlijk al op veel verschillende manieren terugkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voeding, maar ook in huis zie je de trend duurzaamheid steeds vaker terugkomen. Door natuurlijke en lichte materialen te gebruiken in de woonkamer, creëer je al snel een rustig gevoel. Dit kan je bijvoorbeeld terug laten komen in de decoratie van de woonkamer, maar ook in de meubels. Er zijn een hele hoop mogelijkheden wat betreft meubels en duurzaamheid.

Contrast

Een veelvoorkomende trend op dit moment is contrast. Deze trend kun je ook op een heleboel verschillende manieren terug laten komen in het interieur. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om contrasterende materialen door elkaar te gebruiken. Denk hierbij aan een harde stalen tafel in combinatie met een bank van juist een zacht materiaal of combineer dof met glanzend. De combinaties die je met contrast kan verzinnen zijn eigenlijk eindeloos. Ook kun je de contrasten terug laten komen in de verschillende vormen die je gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor ronde vormen, zoals in de eerste trend en zet hier tegenover juist hele rechte en hoekige vormen om contrast te creëren. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een rond vloerkleed en hier een vierkante tafel op zetten. Andere manieren hoe je nog contrast kan laten terugkomen is door het combineren van kleur. Neem kleuren die bij elkaar passen, maar toch erg anders zijn en combineer deze. Of kies ervoor om een landelijke stijl te combineren met een moderne stijlContrast woontrend

Tot slot

Welke trends je ook wil laten terugkomen in het interieur, het belangrijkste is iets te kiezen wat jij mooi vindt. Jij bent immers de persoon die er woont en het elke dag moet zien. Daarnaast is het natuurlijk leuk om via Bigshopper de producten te vergelijken zodat je de goedkoopste mogelijkheden vindt om het huis in te richten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *