Laminaat: kies voor kwaliteit bij elke stap  0

laminaat vloer

Laminaat is de meest populaire vloersoort in ons land. De kans zit er dan ook dik in dat er bij jou ook een prachtig laminaat pronkt. Nee? Dan wordt het hoog tijd om daar iets aan te veranderen! Laminaat kent zoveel voordelen, dat het lastig is om te bedenken welk voordeel nu het zwaarst weegt. Persoonlijk vinden wij de uitstraling van laminaat een enorm groot voordeel. Een kwalitatief laminaat is niet te onderscheiden van een houten vloer, maar kent wel alle voordelen van laminaat. Als je keuze op laminaat valt, kies je tegelijkertijd voor kwaliteit bij elke stap. Nieuwsgierig naar de voordelen van laminaat? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

Prijs- kwaliteitsverhouding

De voornaamste reden dat steeds meer mensen voor laminaat kiezen, is dat de prijs zeer aantrekkelijk is. Laminaten zijn geschikt voor elk budget en zo toegankelijk voor de gehele Nederlandse bevolking. Daarnaast betekent dit niet dat de kwaliteit ook slecht is. Sterker nog: een kwalitatief laminaat kan, mits goed onderhouden, wel 20 tot 25 jaar mooi blijven. Deze duurzaamheid in combinatie met de aantrekkelijke prijs, maakt het laminaat een absolute topper als we de verschillende vloeren onder de loep nemen.

Nieuwe ontwikkelingen

De techniek omtrent laminaat ligt werkelijk nooit stil! Ontwerpers zijn continue bezig met het verzinnen van handige oplossingen om de levensduur te verlengen en toch zo goedkoop mogelijk te blijven. Daarnaast wordt er continue geëxperimenteerd met nieuwe materialen en kleuren, waardoor laminaat misschien wel tot de meest veelzijdige vloer ooit geroemd kan worden. Hiermee is er altijd wel een passende vloer beschikbaar voor jouw woning en valt deze altijd perfect te combineren met de interieurstijl in huis.

Krasbestendig en slijtvast

Met laminaat kopen bij Parketdirect.nl, weet je zeker dat je de juiste vloer in handen hebt voor het drukke gezinsleven. Laminaat is immers ijzersterk door de verstevigde toplaag en kan goed tegen een stootje. Daarnaast zal een laminaatvloer door diezelfde toplaag ook minder snel slijten. Wist je dat een laminaatvloer, in tegenstelling tot wat veel mensen, ook heel goed tegen vocht kan? Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat het vocht niet te ver intrekt, maar een glas omstoten of de vloer dweilen is geen enkel probleem.

Gemakkelijk zelf te leggen

Een groot voordeel van laminaat is dat deze gemakkelijk zelf te leggen. Dit in tegenstelling tot andere vloeren, waarbij je dikwijls een groot bedrag moet betalen om de vloer daadwerkelijk in huis te krijgen. Laminaat leggen kan vrijwel iedereen zelf. De bijgeleverde instructies (met plaatjes) zijn gemakkelijk op te voeren en de vloer ligt er binnen mum van tijd in. Daarnaast is de nieuwe vloer direct beloopbaar, wat zeker in drukke ruimtes enorm belangrijk is. Denk er wel aan dat het leggen van een laminaatvloer om fysieke inspanning vraagt. Oudere mensen of mensen die kampen met fysieke ongemakken zijn dan ook gebaat bij de hulp van anderen. Gelukkig zijn er vast genoeg mensen in je omgeving die je kunnen helpen bij het leggen van een mooie laminaatvloer!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *