Maak je tuin voorjaarsproof met Fermob 0

je tuin voorjaarsproof

Het is weer bijna zover: voorjaar! Mensen gaan weer massaal naar buiten om te genieten van de eerste warme zonnestralen en tuintjes worden weer helemaal opgefleurd met de laatste tuintrends. Voor sommige mensen is het juist een jaarlijkse frustratie. Wil je eindelijk even lekker gaan genieten van de lentezon, pak je je tuinset erbij en is deze helemaal verpest door vocht en ander natuurlijk geweld van de afgelopen seizoenen. Fermob heeft zich gespecialiseerd in het creëren van duurzame tuinmeubelen met een bijzonder en kleurrijk design. Zo voorkom je deze jaarlijkse frustratie en kan je je eenmalig eens goed te buiten laten met het kopen van design tuinmeubels.

Duurzaam en een bijzonder design

We vinden het steeds belangrijker om duurzamer te leven. Dat is immers niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze portemonnee. Om de zoveel jaar weer een gehele nieuwe tuinset kopen is dan ook niet iets waar we op zitten te wachten. De tuinmeubelen van Fermob onderscheiden zich dan ook door hun lange levensduur. De meubels zijn voor een groot deel gemaakt van aluminium. Dit sterke materiaal maakt de meubels bijna onverwoestbaar en zorgt voor een goede bescherming tegen de wisselvallige weersomstandigheden in Nederland. Je kan deze tuinmeubelen dan ook gerust het hele jaar laten staan. Hierdoor kan je elk zonnetje meepikken, welk seizoen het ook is.

Naast de lange levensduur is ook het kleurrijke design een kenmerk van de Fermob tuinmeubels. De meubels zijn in vrijwel alle denkbare kleuren verkrijgbaar en zijn allemaal even vrolijk. Zo haal je zelfs in de winter een beetje zomer in de tuin!

tuinset kopen Fermob

Je tuin voorjaarsproof maken

Ben je van plan om je hele tuin voorjaarsproof te maken, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem dan de volgende tips van harte.

  • Zorg voor goede verlichting. Het is natuurlijk heerlijk om samen met vrienden en familie te genieten van de zwoele zomeravonden, maar het is dan wel belangrijk dat je elkaar kunt blijven zien. Wist je dat Fermob ook een lijn heeft van buitenlampen? Ook deze gaan zeer lang mee en zorgen voor een eyecatcher op je tuintafel.
  • Ga aan de slag met het planten van nieuwe bloemen. Wat is er nu fijner dan een kleurrijke tuin? Zorg voor lekkere felle kleurtjes die passen bij je tuinmeubelen en haal de zomer alvast in huis. Zorg wel dat je de weersomstandigheden in de gaten houdt! Plant nooit bloemen als er nog een kans bestaat dat het in de nacht gaat vriezen.
  • Koop wat leuke accesoires voor in de tuin. Kies bijvoorbeeld voor wat gave kussens om je tuinset mee te bekleden. Wil je creatief bezig zijn? Duik dan eens de zolder op of kijk eens in je kasten. Gebruik bijvoorbeeld een oude regenlaars en maak daar een plantenbak van.
  • Houd je niet zo van die losse bloemetjes? Gebruik dan een paar stevige plantenbanken. Zo behoud je nog steeds een hoop ruimte in de tuin en kan je je uitleven met kleurrijke planten.

planten aan de muur

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *