Maak van uw verbouwing een feest 0

Maak van uw verbouwing een feest

Woningen worden doorgaans gebouwd voor vele decennia, soms zelfs eeuwen. Gedurende die tijd kunnen de wensen en de eisen van de verschillende bewoners natuurlijk veranderen. Ook als u de eerste bewoner bent, kunnen aanpassingen na verloop van tijd gewenst zijn. Een uitbouw om het oppervlakte te vergroten? Een dakkapel om een zolder met schuin dak bruikbaarder te maken? Of wellicht de isolatie eens grondig aanpakken om het energieverbruik omlaag te brengen?

Het eindresultaat levert vaak veel extra woonplezier op, maar tegen de verbouwing zelf kan men opkijken. De juiste vakmensen die uw wensen begrijpen en met u meedenken kunnen van een verbouwing juist een feest maken.

Duidelijkheid en betrouwbaarheid

Na de verbouwing kunt u niet alleen genieten van het eindresultaat, maar is ook de waarde van uw huis toegenomen en is deze mogelijk energiezuiniger. Waar wacht men dan op?

Voor iedere verbouwing geldt natuurlijk dat er ook veel bij komt kijken. Vergunningen, bouwvoorschriften, offertes, ontwerpen en natuurlijk het tijdelijke ongemak van de verbouwing in uw woning zelf. Het inschakelen van professionals voor wie dit dagelijkse kost is helpt een heleboel zorgen weg te nemen. Het proces is van te voren duidelijker vastgesteld en gepland, verloopt het sneller, zonder gedoe achteraf. Bovendien kan er op basis van de uitgebreide ervaring goed worden meegedacht aan oplossingen, die eerder niet eens bij u waren opgekomen.

Delfsma Bouw en Ontwikkeling denkt met u mee

Uitvoeren wat er op de bouwtekening staat is de basis, maar juist door goed persoonlijk contact te onderhouden en in iedere stap mee te denken kan een bedrijf als Delfsma Bouw en Ontwikkeling uw verbouwing tot grootste tevredenheid opleveren. U krijgt de beschikking over vakmannen die naast particuliere bouw ook gewend zijn aan grote woningbouwprojecten te werken. Dit brengt veel kennis en professionaliteit met zich mee waar u profijt van hebt, van de offerte tot aan de realisatie. De zorg voor de bewoners en het project staan centraal, zodat de verbouwing als plezierig in plaats van hinderlijk wordt ervaren. Met vragen kunt u op ieder moment terecht bij uw contactpersoon, die u zo gewenst ook zelf benadert met advies en oplossingen. Alles is overzichtelijk te volgen in een speciaal klantenportal.

Delfsma Bouw en Ontwikkeling, onderdeel van familiebedrijf Betsema Groep, realiseert uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers. Dit varieert van de verbouwing van een enkele woning tot de bouw van een geheel sportcomplex. Onder leiding van Jaap Betsema, eigenaar van Betsema Groep, staan betrouwbaarheid, een persoonlijke aanpak, kwaliteit en veiligheid voorop. Lees ook de persoonlijke ervaringen van de familie Van der Lijn, die een aanbouw lieten realiseren.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *