Meubels: met welk betaalmiddel schaf jij ze aan? 0

Meubels met welk betaalmiddel schaf jij ze aan

Meubels verschillen natuurlijk erg in prijs en grootte. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om zeker te zijn van de stijl van een meubel. Weet je zeker dat het de perfecte toevoeging is voor jouw inrichting? In deze blog helpen we jou een handje! We behandelen namelijk meerdere methodes waarop jij je meubels kan aanschaffen. Zo heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden, maar ook verschillende soorten middelen. Lees gauw verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Direct kopen

De meest gebruikelijke manier om meubels aan te schaffen is door een directe aankoop. Op deze manier heb je in sommige gevallen echter nog wel de gelegenheid om een meubel achteraf terug te sturen. Soms kan het alleen lang duren voor je jouw geld weer terugkrijgt. Wanneer je dit geld even kan missen is het geen probleem. Alsnog adviseren we jou om zo zeker mogelijk te zijn van het product.

Afterpay

Het is tegenwoordig ook bij steeds meer bedrijven mogelijk om met achteraf betalen een meubel aan te schaffen. Op deze manier wordt eerst het product geleverd, voordat je betaalt. Wanneer je tevreden bent, kun je binnen een bepaalde termijn de prijs betalen. Je kunt het binnen hetzelfde termijn terugsturen, wanneer je toch niet zo tevreden bent met het product. Uiteindelijk krijg je een retour bevestiging, waarin staat dat je de prijs niet meer hoeft te betalen. 

Tegoedbonnen

Vergeet niet om tegoedbonnen in te zetten, wanneer je opzoek bent naar een meubel. Algemene tegoedbonnen, zoals de VVV-bonnen, kun je ook gewoon inzetten bij verschillende meubelverkopers. Het kan dus altijd handig zijn om nog even te checken of je toevallig nog één of meerdere bonnen hebt liggen. Dit scheelt altijd weer wat geld!

Crypto

Je kunt tegenwoordig steeds vaker meubels betalen door middel van verschillende cryptocurrency’s. Veel bedrijven doen dit alleen nog maar met Bitcoin, maar er is steeds meer mogelijk. Zodra je een mooie winst hebt opgebouwd, kun je bijvoorbeeld weer een iets duurder meubel aanschaffen. Beleggen in crypto doe je vrij gemakkelijk bij verschillende online platformen. Bij Anycoindirect maak je een account en Wallet aan in enkele minuten. In de Wallet sla je uiteindelijk jouw crypto op. Het leuke aan dit systeem is dat de koersen sneller wijzigen dan bij traditionele aandelen. Op deze manier kun je sneller winsten, maar ook verliezen, verwachten. We raden je wel aan om je te verdiepen in de meeste actuele trends, voordat je instapt in een markt. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *