Niet te missen behang trends van 2019! 0

Urban Jungle

Is die ene kale muur al tijden een doorn in je oog? Wil je graag de saaie uitstraling doorbreken? Een saaie muur geef je direct een geheel nieuwe uitstraling door een nieuw kleurtje aan te brengen. Helaas wordt niet iedereen even enthousiast van een nieuwe verflaag. Dan is behangen een geweldige oplossing. Behang is helemaal terug van weggeweest. Tegenwoordig is het aanbod zó groot dat er voor iedere woning wel een geschikt motiefje of kleur te vinden is. Of je nu kiest voor een heel bijzonder behang, fotobehang of een abstract motiefje, er is altijd wel een geschikte kandidaat voor jouw woning. Overweeg je om een muur te behangen en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder voor de niet te missen behang trends van 2019!

Duurzaam behang

2019 is het jaar van de duurzaamheid. Van elektrische auto’s tot de energietransitie, Nederland is in de ban van duurzaam leven. In 2018 konden we deze opkomst al duidelijk merken, maar in 2019 kunnen we hier echt niet meer om heen. Dit zien we niet alleen terug in het consumentengedrag, maar ook in het interieur design. Duurzaam behang is dan ook een absolute publiekslieveling en mag niet ontbreken binnen jouw groene woning.

Haal de natuur in huis

Neutrale- en donkere tinten zijn helemaal ‘uit’ het aankomende jaar. Het is hoog tijd om de natuur in huis te halen. Daar passen ook natuurlijke kleuren bij. Dit betekent natuurlijk niet dat je je gehele woning met een groen behangetje moet voorzien. Ook kleuren als geel, blauw, oranje en paars voeren de boventoon het aankomende jaar. Hoe natuurlijker, des te beter ze bij de huidige woontrends passen.

Urban Jungle op de muur

De Urban Jungle is misschien wel één van de meest populaire woontrends van dit moment. Het is anno 2019 helemaal hot om veel groen in huis te halen. Kamerplanten worden in grote getalen aangeschaft en ook het behang mag niet onder doen. Kies bijvoorbeeld voor Jungle behang met een print van allemaal dieren en exotische planten. Combineer het drukke behang met een frisse tegenhanger en plaats enkele exclusieve kamerplanten om het geheel compleet te maken. De eerste stap naar een Urban Jungle is alvast gemaakt.

behang babykamer

Behang in de babykamer

Verwachten jullie binnenkort gezinsuitbreiding of is de huidige babykamer toe aan een opknapbeurt? Denk er dan eens over om een mooi behang te gebruiken. Waar we voorheen zagen dat de meeste kamers vooral geverfd werden, is behang anno 2019 weer helemaal hot voor de babykamer. Niet zonder reden natuurlijk. Het aanbod in leuke en lieve motiefjes is zo groot geworden, dat je iedere babykamer binnen mum van tijd compleet kunt maken met een nieuw behang. Behang geeft doorgaans meer warmte en beschikt over een veel krachtigere uitstraling dan een dunne verflaag. Hierdoor is het de perfecte oplossing als je meer sfeer en gezelligheid in de babykamer wilt creëren. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig behang van Woezel & Pip of kies voor een zachte kleur voor een rustgevende uitstraling.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *