Dit moet je weten over luchtbedden 0

intex-luchtbed

Ben je al een tijd opzoek naar het perfecte bed voor onderweg? Heb je geen zin om continue te zeulen met allerlei matrassen, dekens en kussens? Dan is het luchtbed de ideale optie voor jou! Deze kun je zien als een mobiel bed dat je overal mee naar toe kunt nemen. Ideaal als je vrienden weer eens komen logeren of als je op kampeervakantie over wat meer luxe wilt beschikken. Wil je meer weten over luchtbedden voordat je deze aanschaft? Lees dan snel verder.

Verschil in kwaliteit

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er heel verschillen zijn in de kwaliteit van luchtbedden. Natuurlijk kun je kiezen voor een goedkopere variant. Je gebuikt een luchtbed immers niet zo vaak. Toch kan dit wel funest zijn voor je rug en zijn ze vaak ook een stuk minder duurzamer. Het zou toch zonde zijn als je na een jaar weer een nieuwe kunt kopen. Zorg dan ook eerst dat je goed onderzoek doet naar de verschillen in kwaliteit, alvorens je een luchtbed aanschaft. Een Intex luchtbed belooft bijvoorbeeld de beste prijs-kwaliteitsverhouding en staat bekend als enorm duurzaam. Als je er zeker van wilt zijn dat je luchtbed lang meegaat, kan dit de ideale optie zijn!

Intex luchtbed

Verschillende maten

Natuurlijk moet je ook nog nadenken over hoeveel personen er op het luchtbed gaan. Afhankelijk daarvan kun je een luchtbed uit gaan zoeken. Er bestaan ook eenpersoonsluchtbedden die iets groter zijn dan de traditionele. Dit is ideaal voor mensen die wat meer ruimte willen hebben tijdens het slapen.

1 persoons luchtbed

Oppompen: een crime?

Het oppompen van een luchtbed is voor bijna niemand een hobby. Het is dan ook logisch dat je hier geen zin in hebt voor het slapengaan. Gelukkig zijn er ook luchtbedden met ingebouwde pomp, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Je schakelt het luchtbed gewoon aan en binnen een paar minuten is je luchtbed opgeblazen. Let wel op: het is hierbij uiteraard wel nodig dat er een stopcontact in de buurt is. Als je regelmatig kampeert is dit misschien niet de beste optie.

Kies je er liever voor om je luchtbed zelf op te pompen? Gebruik dan een elektrische- of een voetpomp. Zo gaat het een stuk sneller. En laten we wel wezen: een heel luchtbed met de mond opblazen, zal om een gigantische lading lucht vragen!

Houd je luchtbed fris

Natuurlijk hoef je bij een luchtbed niet met allerlei dikke matrassen en dekens te gaan slepen. Toch is het wel belangrijk om een aantal dingen aan te schaffen. Een hoeslaken is bijvoorbeeld van groot belang om je luchtbed schoon en fris te houden. Je verliest immers altijd vocht tijdens het slapen en zo vang je dat netjes op.

Let op de ondergrond

Heb je eindelijk je ideale mobiele matras gevonden? Zorg er dan voor dat deze zo lang mogelijk goed en heel blijft. Hiervoor kun je al zorgen door hem op de juiste manier te stallen en door te letten op de ondergrond. Leg je luchtbed nooit in de buurt van scherpe voorwerpen en maak de ondergrond eerst vrij van stof en vuil. Zo voorkom je lekkages en heb je langer plezier van je luchtbed.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *