De mooiste decoratie voor je vloer 0

De mooiste decoratie voor je vloer

Een vloer is een van de meest bepalende factoren als het aankomt op de sfeer van de betreffende ruimte. Alleen een kale vloer kan dan ook wat ongezellig ogen. En een vloer waar alleen maar troep op ligt doet ook niet veel goeds voor de ruimte. Besteed daarom ook voldoende aandacht aan de decoratie van je vloer. Dit kan je op verschillende manieren aanpakken. Schaf een vloerkleed aan, laat een coating aanleggen met een logo of decoratie vlokken of ga zelf creatief aan de slag met vloerstickers.

Een vloerkleed is altijd handig

Verandert je smaak met de maanden en wil je liever geen geld uitgeven aan accessoires? Investeer dan eens in een mooi, groot vloerkleed. En dan het liefst in een neutrale kleur, zodat je deze kunt blijven combineren met de rest van je interieur. Ook als je het over een andere boeg wilt gooien. Vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zodat er altijd wel iets is wat bij jou past. Een vloerkleed geeft ook nog eens een knusse uitstraling aan de ruimte. En optisch geeft het een heel leuk effect. Met een groot vloerkleed kan je zelfs een apart ‘eilandje’ creëren, zoals een zithoek door hier een paar meubelen op te plaatsen. Voorzie het geheel van sfeerverlichting en geniet van het mooie eindresultaat.

vloerkleed decoratie vloer

Een speels effect met decoratie kleurvlokken

Kan je interieur wel wat extra’s gebruiken? Voeg dan decoratie kleurvlokken toe aan je gietvloer. Vlokken in de kleuren zwart en wit geven een speels effect aan de ondergrond en eventuele vlekken vallen ook nog eens een stuk minder op. Zo oogt je vloer ook een stuk netter. Deze vlokken kan je ook (deels) aan laten brengen op de muur, zo geef jij een unieke draai aan de aankleding van jouw (woon)ruimte. Naast zwart en wit, zijn deze vlokken ook nog in andere kleuren verkrijgbaar.  Ben je een echte klusser en ga je zelf aan de slag met het aanleggen van de gietvloer? Deze decoratieve vlokken zijn verkrijgbaar bij Epoxywinkel.nlStrooi de vlokken over de vloer voordat de coating gedroogd is. Vervolgens breng je een transparante beschermende laag aan.

gietvloer coating

Coating met iets extra’s

Heb je geen ruimte voor extra accessoires in je bedrijfsruimte, maar wil je wel graag iets bijzonders laten toevoegen aan je vloer? Naast de decoratieve kleurvlokken is het ook mogelijk om de ondergrond te laten voorzien van een coating. Deze kan je laten leggen in één kleur, maar ook met een opdruk zoals het logo van je bedrijf. Dit sluit helemaal aan op de huisstijl van je bedrijf en de ruimte oogt ook gelijk een stuk professioneler. Deze coating komt het beste tot z’n recht in combinatie met een gietvloer. De gietvloer prijzen starten vanaf € 24 per vierkante meter. De prijs van de gietvloer en de coating hangt onder andere af van de oppervlakte en het materiaal. De specialist kan je hier meer over vertellen.

Blijven plakken

Deze optie wordt meestal toegepast in winkels en bedrijven tijdens evenmenten, maar ook voor particulieren is het een optie: vloerstickers. Deze kan je zelf laten ontwerpen. Online vind je verschillende aanbieders. Laat bijvoorbeeld pijlen maken met je bedrijfslogo, zodat bezoekers tijdens een evenement weten hoe ze jouw stand kunnen vinden. Maar ook in een kinderkamer is de grond voorzien van een aantal vloerstickers een leuke optie. Bestel bijvoorbeeld stickers met een opdruk van het favoriete dier van je kind.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *