De mooiste eettafel stoelen voor aan jouw eettafel! 0

De mooiste eettafel stoelen voor aan jouw eettafel!

Het kiezen van de juiste eettafel stoelen is minstens zo belangrijk als het vinden van een geschikte eettafel. Zonder de juiste eetkamerstoelen mis je niet alleen voldoende comfort, maar ook nog eens de nodige uitstraling. Daarom is het belangrijk om deze met uiterste zorg uit te kiezen. Maar hoe maak je nu de juiste keuze? Het aanbod is tegenwoordig immers reuze. Gelukkig hebben we goed nieuws. De afgelopen jaren is er namelijk een geheel nieuwe trend opgestaan in de wereld van eetkamerstoelen. Hierbij mix & match je verschillende kleuren en stijlen om de eethoek een bijzondere en persoonlijke eigen twist te geven. Bovendien zorgt het ervoor dat je nóg meer mooie eetkamerstoelen kunt kiezen.

Ben jij benieuwd hoe je de mooiste eettafel stoelen voor aan jouw eettafel leuk met elkaar combineert? In dit artikel geven we enkele tips om er één sfeervol en bovenal samenhangend geheel van te kunnen maken.

Zo behoud je de eenheid

Sommige mensen vinden het toch wel heel spannend om heel veel verschillende stijlen en kleuren met elkaar te combineren. Gelukkig is dat ook niet noodzakelijk. Wanneer je de eethoek wel iets meer pit wilt geven, maar niet voor een al te spannende setting wilt kiezen, dan is het slim om slechts voor één stoel in verschillende kleuren te kiezen. Kies hierbij voor een mix van kleuren die goed bij elkaar passen. Denk bijvoorbeeld aan pasteltinten en grijstinten. Of lichtgrijs in combinatie met donkergrijs. Dat kan altijd en oogt ontzettend sfeervol.

Vind je iets gewaagder ook wel leuk? Kies dan voor iets opvallendere kleuren. Jij bepaalt wat het beste bij jouw interieur staat. Er is hierbij geen goed of fout.

Combineer de stoelen met een eetkamerbank

Wat ook helemaal in is anno 2021 is het gebruik van een eetkamerbank. Handig wanneer er mensen komen mee-eten. Op de bank kan je immers allemaal gezellig bijeen schuiven, waardoor er eigenlijk altijd wel voor iedereen een plekje beschikbaar is. Bovendien is het ook een prima idee voor gezinnen met kinderen. Hier kun je meer kinderen op kwijt en ze vinden het vaak ook nog eens heel gezellig. En last but not least… het geeft de eethoek ook nog eens een zeer sfeervolle uitstraling. Zeker wanneer je deze combineert met enkele kleurrijke eetkamerstoelen. Zo creëer je echt een comfortabel hoekje om lekker lang te tafelen, spelletjes aan te spelen of simpelweg wat tijd door te brengen met familie en vrienden. Mogelijkheden in overvloed.

Verschillende stoelen en materialen

Voor de echte durfal is er natuurlijk ook genoeg te bedenken. Kies er bijvoorbeeld voor om geheel verschillende eetkamerstoelen met elkaar te combineren. Houd er echter wel rekening mee dat het geheel niet te druk mag worden of onsamenhangend moet ogen. Daarom is het goed om enkele accenten te leggen waaruit duidelijk wordt dat de stoelen toch nog iets met elkaar gemeen hebben. Denk bijvoorbeeld aan verschillende modellen stoelen in dezelfde kleuren of hetzelfde materiaal. Zo blijft het toch één geheel en kan je ondertussen uitpakken met allerlei verschillende soorten stoelen. The sky is the limit.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *