Nieuwe meubels kopen met een klein budget 0

Nieuwe meubels kopen met een klein budget

Ben je echt toe aan nieuwe meubels en is je bankrekening niet toereikend genoeg? Dan ben je zeker niet alleen. Een eigen huis brengt vaak al genoeg extra kosten met zich mee. Daardoor komen veel mensen in Nederland maar net rond en hebben ze weinig ruimte om te sparen. Hierdoor zullen ze, als er wat stukgaat, veel moeite hebben om vervangende meubels te regelen. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop je veel geld op de aanschaf van nieuwe meubels kunt besparen. Hierdoor beschik jij binnenkort alsnog over een nieuw interieur, zonder je bankrekening geheel leeg te trekken. Wij zetten een aantal tips voor jou op een rijtje.

Ontdek manieren om extra geld te verdienen

Natuurlijk kan je het probleem eenvoudig oplossen door extra geld te verdienen. Uiteraard klinkt dit eenvoudiger dan het in werkelijkheid is, want de extra benen liggen niet voor het oprapen. Bovendien is het niet voor iedereen mogelijk om extra te werken. Dit betekent echter niet dat je hierdoor nooit meer ruimer kunt leven. Er zijn immers genoeg manieren waarop jij meer kunt verdienen, zonder dat dit heel veel van je extra tijd of fysieke gesteldheid hoeft te vragen.

Denk bijvoorbeeld aan beleggen via triaconta. Cryptomunten zijn al enkele jaren ontzettend populair. Zeker nadat we massaal succesverhalen op het nieuws kregen te horen in 2017. Laten we eerlijk wezen: cryptomunten hebben na die tijd een depressie beleefd, maar zijn inmiddels weer terug van weggeweest. Je geld beleggen is een goede manier om straks, indien je slim belegt, meer geld over te houden. Ben je niet iemand die graag een gokje waagt? Dan zijn er natuurlijk ook nog andere manieren om geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van oude meubels of zelfgemaakte spullen verkopen.

extra geld verdienen

Houd de aanbiedingen in de gaten

Eens in de zoveel tijd verruilen winkels hun oude assortiment voor een nieuwe collectie. Hierdoor worden er regelmatig meubelstukken en woonaccessoires voor scherpe prijzen aangeboden. Maak hier dan ook slim gebruik van. Als je de aanbiedingen goed in de gaten houdt, kan je eenvoudig enorm veel geld besparen. Zo is het alsnog mogelijk om over nieuwe (design) meubels te beschikken en hoef je hiervoor niet direct een vermogen uit te geven.

Een bezoekje aan de kringloopwinkel

Wie zegt dat meubels geheel nieuw gekocht moeten worden? Wanneer je een tweedehands meubelstuk in huis zet, zal deze alsnog een geheel nieuwe uitstraling aan jouw woning geven. Voor jou is het meubelstuk immers nieuw. Bovendien is vintage anno 2019 helemaal in. Schroom je daarom niet om een bezoekje aan de kringloopwinkel of rommelmarkt te brengen. Soms vind je geweldige schatten die er na een kleine opknapbeurt weer zo goed als nieuw uit zien. Daarnaast ben je vaak maar enkele euro’s kwijt, waardoor je ook nog eens meerdere meubelstukken kunt kopen. Zo vernieuw je in één klap je gehele interieur en houd je ook nog eens geld over!

Extra tip: houd ook verkoophoeken op social media goed in de gaten. Vaak vind je hier meubels en accessoires die gratis

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *