Nieuwe trend: muurstickers in de babykamer 0

muursticker-muurtekst-to-the-moon-and-back-2659

Al weken geniet je van jullie best bewaarde geheim: je bent in verwachting van een klein wondertje. Nu de hele wereld het mag weten en je steeds meer naar de uitgerekende datum toeleeft, is het hoog tijd om ook de babykamer eens flink aan te pakken. Misschien geniet je al van een goede basis omdat jullie al een ouder kindje(s) hebben, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een geheel nieuwe kamer moet realiseren. Wat je situatie ook is, een goede aankleding is essentieel. Natuurlijk ben je dolgraag bezig met het realiseren van een waar kunstwerkje voor je zoon of dochter, maar vind je het ontzettend lastig om voldoende inspiratie op te doen. Wij helpen je alvast op weg met een van de nieuwste en populairste trends: muurstickers in de babykamer!

Zo kies je de juiste muursticker voor in de babykamer

De wandbekleding in de babykamer is wellicht nog belangrijker dan in iedere andere ruimte van het huis. Met kleuren en accessoires kan je sfeer creëren in de babykamer. Ga je voor een rustgevende uitstraling of kies je liever voor een warme of passievolle uitstraling? Jij hebt het in de hand! Muurstickers kunnen iedere muur een finishing touch geven. Maar hoe kies je de juiste muursticker?

Tijdens je zoektocht naar een muursticker zal het je wellicht allang opgevallen zijn: het aanbod is reuze! Dit maakt het nemen van een definitieve beslissing er beslist niet makkelijker op. Bedenk daarom goed wat je wilt bereiken met de muursticker. Moet deze de sfeer in de ruimte complimenteren of moet deze een bepaald thema weergeven? Door middel van quotes of leuke afbeeldingen maak jij de babykamer binnen mum van tijd compleet. Blijf dicht bij jezelf en je ideeën, dan kan je nooit de verkeerde keuze maken.

muursticker babykamer

Muursticker aanbrengen: hoe doe je dat?

Wanneer je eindelijk over dé perfecte muursticker beschikt, zullen je handen waarschijnlijk jeuken om deze direct op de muur te plaatsen. Wacht daar nog maar heel even mee! Voordat je aan de slag gaat is het wel belangrijk om eerst goed de handleiding bij de muursticker door te nemen. Iedere muursticker wordt met een duidelijke handleiding verkocht. Deze is er niet voor niets. Maak er daarom ook goed gebruik van. Wij geven je tevens nog enkele belangrijke tips:

  • Breng een muursticker nooit op een pas geschilderde muur aan. Je moet hierbij eerst wachten tot de muur goed droog is. Anders bestaat de kans dat de sticker niet goed blijft zitten en de muur vervolgens beschadigd. Wacht minimaal drie weken voordat je de muursticker bevestigd. Zo weet je zeker dat de muur voldoende kans heeft gekregen om op te drogen.
  • Werk altijd met twee personen als je de muursticker aanbrengt. Zo kan de één de sticker op zijn plek houden, terwijl de ander hem langzaam bevestigd. Probeer een sticker nooit opnieuw aan te brengen als de eerste poging mislukt is, daar wordt het resultaat niet mooier op. Het is beter om het in één keer goed te doen.

Lukt het je niet om de muursticker binnen korte tijd aan te brengen? Bewaar de sticker dan op een droge, koele plek. Zo voorkom je dat de kwaliteit

babykamer muursticker aanbrengen

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *