Op zoek naar originele wanddecoratie? 0

Op zoek naar originele wanddecoratie?

Raak je een beetje uitgekeken op het interieur van je woonkamer, slaapkamer of hobbykamer? Voel je dat er iets mist? Of is je interieur aan een update toe? Gooi dan niet meteen al je meubels eruit. Haast je niet meteen naar de woonboulevard om allerlei nieuwe meubels aan te schaffen. Kijk eerst eens goed rond in de kamer die je graag een andere look wilt geven, of een wellicht enkel een missend puzzelstukje. Wat mist er? Vaak is het namelijk zo, dat de meubels nog prima zijn en bij je smaak passen, maar dat er iets ontbreekt aan de wanden. Wanddecoratie heeft dan ook een groot effect op de uiteindelijke uitstraling van de ruimte. Wanddecoratie kan de ruimte maken of juist breken. Ben je op zoek naar originele wanddecoratie die je woonkamer naar een hoger niveau kan tillen?

Een persoonlijke touch

Wat dacht je van een persoonlijke touch? Dit kun je bereiken door een mooie fotomuur aan te brengen als wanddecoratie. Met name in de woonkamer zal dit erg mooi staan. Bovendien is het ook erg leuk voor familie en vrienden die op bezoek komen, en ook bij de kinderen zal het ongetwijfeld in de smaak vallen. Naast de woonkamer, is natuurlijk ook de slaapkamer of zelfs de speelkamer of kantoorruimte een geschikte plek voor dergelijke wanddecoratie. Het leuke aan een fotomuur is ook dat je geregeld kunt wisselen van foto’s. Zo groeit een fotomuur altijd mee met je herinneringen en het leven van je gezin. Ontzettend persoonlijk én origineel!

Een persoonlijke touch wanddecoratie

Allerlei vormen

Een dergelijke fotomuur als originele wanddecoratie is verkrijgbaar in allerlei vormen. Zo kun je kiezen voor vierkant of rond. Dit zijn standaardvormen die altijd zullen terugkomen in vele interieurs. Vierkant en rond zijn natuurlijk veilige vormen, die altijd goed zullen aansluiten bij de rest van je interieur. Maar ook een hexagon (zeshoek) behoort tot de mogelijkheden. De hexagon vorm komt rechtstreeks uit de natuur, misschien herken je deze vorm wel van bijenkorven. Dit is natuurlijk een originele vorm, waar je misschien niet zo snel aan zou denken. Maar durf jij je comfort zone uit te stappen en kies jij voor hexagon? Dan heb je écht originele wanddecoratie in huis

hexagon

Slim magnetisch ophangsysteem

Tegenwoordig zijn er veel van zulke fotomuren verkrijgbaar. Hierin vind je enkele overeenkomsten maar ook enkele verschillen. Een zeer praktische fotomuur is er een met een slim magnetisch ophangsysteem. Wat houdt dit precies in? Nou, zoals de naam al wel een beetje verraadt, plak je deze heel eenvoudig op je muur. Een groot pluspunt is dus dat je geen gaatjes in je muur hoeft te boren. Dankzij dit magnetische ophangsysteem kun je ze simpelweg tegen de muur plakken en vervolgens eenvoudig verschuiven tot ze kaarsrecht hangen. Ook het verwisselen van foto’s gaat zo super snel en makkelijk. Ben je na verloop van tijd toe aan andere wanddecoratie? Of wil je de fotomuur in een andere ruimte plaatsen? Dan kun je deze eenvoudig en schadevrij van zijn plek halen. Beschadigde muren behoren hiermee tot het verleden!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *