Een overkapping is een ware toevoeging in de tuin 0

Een overkapping is een ware toevoeging in de tuin

Wanneer je kiest voor een overkapping maakt het jouw tuin meteen een stuk luxer. Een overkapping zorgt ervoor dat je het hele jaar door optimaal kunt gaan genieten van jouw tuin. Je kunt kiezen uit verschillende soorten overkapping. De meest populaire overkappingen zijn de houten en aluminium overkapping. De aluminium overkapping pas je toe als je een moderne stijl wilt creëren in jouw tuin. Houten overkapping hebben meestal een landelijke uitstraling. Let wel op, als je kiest voor een houten overkapping, krijg je te maken met onderhoud.

Aluminium overkappingen

Aluminium overkappingen zijn de trend van nu, steeds meer mensen kiezen ervoor om een terrasoverkapping van aluminium te bestellen. Dit omdat het onderhoudsvrij is, tientallen jaren meegaat en het een verfijnde, moderne uitstraling heeft. Een aluminium overkapping plaats je (vaak) met twee staanders tegen de gevel. Ook kun je kiezen voor de vrijstaande model, dan heb je vier staanders en staat deze los in de tuin. Verder hebben de aluminium overkappingen dakplaten van polycarbonaat of glas waar je uit kunt kiezen. Een overkapping monteren gaat vrij eenvoudig, wel kun je dit niet alleen doen en heb je zeker een paar mensen nodig die het samen met je monteren.

Creëer één geheel met glazen schuifwanden

Wil jij één geheel creëren en je overkapping transformeren tot een aanbouw? Kies er dan voor de glazen schuifwanden te bestellen. Glazen schuifwanden sluiten de overkapping af wat ervoor zorgt dat je een kamer krijgt i.p.v. simpelweg een overkapping. Wij raden je zeker aan glazen schuifwanden te overwegen aan de voor- en zijkanten van je overkapping. Wanneer je een houten overkapping hebt, kun je deze het best met een glazen schuifwand zwart combineren. De industriële uitstraling die een zwarte glazen schuifwand heeft past perfect bij een houten overkapping.

Een overkapping is echt een tuintrend en met de voordelen die het meebrengt, weet we ook zeker waarom. Naast de overkappingen hebben we nog veel meer tuintrends waar we het de komende maanden over gaan hebben. Zo kun jij je voorbereiden voor als de zon weer schijnt en je volop kunt gaan genieten in de tuin. Wij raden je aan om vroeg na te denken over wat je wilt gaan doen in de tuin. Wanneer het weer mooi weer is, gaat iedereen aan de slag en lopen de levertijd bij leveranciers vaak snel op. Hou dus onze site in de gaten zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste tuintrends!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *