Een professionele thuiswerkplek? Lease kantoormeubilair 0

Een professionele thuiswerkplek? Lease kantoormeubilair

Het Nieuwe Werken is inmiddels al helemaal zo nieuw niet meer. Flexibiliteit in het werkende leven is voor steeds meer mensen belangrijk. Veel werkgevers werken daaraan mee door hun personeel de mogelijkheid te geven thuis te werken.

Werkt uw personeel ook geregeld vanuit huis? Dan is het belangrijk dat zij daar ook kunnen beschikken over een goede, ergonomisch verantwoorde werkplek. We informeren u graag over de mogelijkheden om dat op een duurzame, economisch interessante manier te doen.

Het belang van ergonomisch verantwoord meubilair

Iedereen begrijpt wel dat het in hoogte verstelbare Voortman-bureau van kantoor beter is om aan te werken dan de keukentafel. Toch is die keukentafel vaak de plek waar thuiswerkers terecht komen. Want, het is toch maar voor één dagje per week?

Toch moet ook thuis het belang van een goede werkplek niet worden onderschat. Dat is niet alleen beter voor de zithouding en dus ook om blessures te voorkomen, het komt ook de productiviteit ten goede. Zowel in het belang van de werkgever als van de werknemer dus!

Omdat De Projectinrichter ergonomisch werken hoog in het vaandel heeft staan, bieden zij een manier die hoogwaardig kantoormeubilair ook voor de thuiswerkplek binnen handbereik brengt.

Kantoormeubilair leasen

Ergonomische bureaus en stoelen kunnen een flinke investering zijn. Geld dat wellicht liever wordt uitgegeven aan promotie, het aantrekken van nieuw talent of andere investeringen.

Bij De Projectinrichter kan kantoormeubilair daarom worden geleased. Het volledige bedrag voor de kantoorinrichting wordt niet meer in één keer opgehoest maar het wordt voor een maandelijks bedrag in lease genomen.

Het biedt weer een extra mogelijkheid voor het bevorderen van de flexibiliteit van uw werknemers, maar ook actief een bijdrage te leveren aan hun vitaliteit. Steeds meer werknemers leasen via hun werk een elektrische fiets in plaats van een auto. Dat komt niet alleen hun eigen gezondheid, maar ook het duurzame imago van de werkgever ten goede. Via De Projectinrichter kan de werknemer die geregeld vanuit huis werkt nu dus ook een hoogwaardige bureaustoel van Vitra leasen, om ook thuis op een ergonomisch verantwoorde manier te kunnen werken.

Vitra bureastoel

Projectinrichting op kantoor

Ook voor op kantoor heeft De Projectinrichter verschillende diensten die de productiviteit ten goede komen. Denk aan specialistisch advies ter verbetering van de akoestiek, het creëren speciale concentratie- of belplekken en het optimaliseren van de lichtvoorziening. Meer weten? Op de website vindt u informatie over de verschillende specialismen en komt u in contact met een expert op het gebied waar u advies over zoekt. Ook kunt u een persoonlijk advies vragen omtrent het leasen van kantoormeubilair voor uw onderneming.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *