Projecttapijt en afdektapijt voor je interieur 0

Projecttapijt en afdektapijt voor je interieur

Wil je je vloer optimaal beschermen tijdens het klussen, of zoek je een fraaie ondergrond voor je kantoor, beurs of evenement? Dan zoek je het professionele afdektapijt en projecttapijt van GJ Floors. Dit materiaal is geen normale vloerbedekking, maar speciaal geschikt voor drukbezochte ruimten in de horeca, zorg, Retail en het onderwijs. Het robuuste materiaal weerstaat vuil en zware belasting en is brandveilig, geluiddempend en bovendien fraai om te zien. Geen wonder dat het zoveel gebruikt wordt door professionele inrichters.

Waarom projecttapijt?

Zoek je extra sterk tapijt dat zware belasting weerstaat, maar tegelijkertijd ook fraai is? Dan bestel je projecttapijt. Dit is een prachtige oplossing voor je kantoor, trappenhuis, beurs of andere drukbezochte omgeving. Dit projecttapijt bestel je in de specifieke uitvoering en kleur die past bij jouw smaak en interieur. Je hebt keuze uit veel verschillende maten, diktes en kleuren. Hiermee kun je gemakkelijk voldoen op de laatste trends op het gebied van inrichten: zorg voor tint-op-tint kleurschakeringen, of een jaren twintig stijl met zachte stoffen en poederachtige tinten.

Waarom afdektapijt?

Afdektapijt gebruik je om je bestaande vloer te beschermen. Bijvoorbeeld tijdens het verven of verbouwen van je huis of bedrijfspand. Afdektapijt is bijzonder geschikt voor het beschermen van parket, tegels, natuursteen en laminaat. Doorgaans heeft het materiaal een dikte van zeven millimeter, wat beschadigingen door vallend puin en verfspetters voorkomt. Voor een veilige werkomgeving is het afdektapijt bovendien brandwerend gemaakt, het product draagt het Cfl-s1 brandcertificaat. Uiteraard werkt afdektapijt veel beter dan het simpele afdekfolie, dat snel scheurt en verschuift en geen oplossing is voor grotere hoeveelheden verf en nat vuil.

De meerwaarde van GJ Floors

Wil je zo goedkoop mogelijk bouwtapijt en afdektapijt bestellen, zonder enige concessie te doen aan kwaliteit? Kijk dan eens naar de prijzen van GJ Floors en ontdek dat je hier altijd op zijn voordeligst uit bent. GJ Floors levert opmerkelijk snel, in heel Europa. Hiermee stellen wij onze vele zakelijke en particuliere klanten tevreden, door rekening te houden met hun doorgaans strakke planning tijdens een verbouwing, verhuizing of herinrichting. De maximale levertijd in Nederland bedraagt slechts drie dagen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *