Quotes voor in je slaapkamer 0

muursticker slaapkamer

Wij zijn gek op inspirerende quotes, zeker in de slaapkamer. Ze geven nét dat beetje energie, geloof en motivatie om uit bed te gaan en vol goede moed de dag tegemoet te gaan. Daarnaast is het natuurlijk gewoon erg tof om een van je favoriete quotes in je slaapkamer te hebben. Het werkt niet alleen motiverend, een quote op je slaapkamer ziet er ook nog eens leuk uit!

Verschillende manieren

Er zijn verschillende manieren om leuke, inspirerende en mooie quotes in het interieur van je slaapkamer te verwerken. Wat is de goedkoopste en handigste manier? En wat is er mogelijk op jouw slaapkamer? Wij hebben de verschillende manieren voor een quote op je slaapkamer verzameld.

Muurstickers – Het gebruik van muurstickers op slaapkamers is de afgelopen jaren erg populair. Zo hebben wij onlangs een artikel geschreven over slaapkamer muurstickers en gaven in het blog handige tips. Er zijn echt enorm veel muurstickers te vinden die er prachtig uit zien. Het zal dan ook moeilijk worden om één specifieke quote uit te kiezen voor op jouw slaapkamer. Het enige nadeel van muurstickers is dat je ze moeilijk van de muur af krijgt en de kans is groot dat de muur opnieuw geschilderd moet worden.

Lightboxen – Een van de goedkoopste, makkelijkste en leukste manier om een quote op je slaapkamer te hebben is het gebruik van een lightbox. Lightboxen zijn de laatste jaren enorm populair. Het combineert licht met een quote. De tekst op een lightbox kan je zelf zo vaak veranderen als dat je zelf wilt. Je krijgt er namelijk veel letters en symbolen bij geleverd. Online zijn er zeer goedkope lightboxen te vinden, waarop jij na het kopen een prachtige quote kan maken voor op je slaapkamer. 

Kussens of dekbedovertrekken – Nog een manier om quotes terug te laten komen in het interieur van je slaapkamer is het toevoegen van kussens of dekbedovertrekken met daarop een quote. Kies een kussen of dekbedovertrek dat past bij de laatste slaapkamertrends.

Slaapkamer quotes

Speciaal voor jou zijn we op zoek gegaan naar een aantal leuke slaapkamer quotes. Ter inspiratie hebben wij hieronder een lijstje gemaakt.

  • I love my bed
  • Ik ga naar bed… Toedeloe!
  • Goodmorning
  • Dreaming
  • Lieve slaap, ik heb je nodig!
  • Dream on
  • Sweet dreams
  • Make your own magic
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *