Rolgordijnen van hoge kwaliteit 0

Rolgordijnen van hoge kwaliteit

Als je besluit te kiezen voor rolgordijnen, neem dan ook maar meteen de beste gordijnen die beschikbaar zijn. En die worden geleverd door M+N Projecten.  Zij leveren kwalitatief alleen rolgordijnen van hoge kwaliteit die bovendien op maat gemaakt kunnen worden. Bovendien staat M+N Projecten bekend om de scherpe prijs waarvoor geleverd kan worden. Ook de levertijden zijn steeds erg kort.

Rolgordijnen zijn vooral heel erg praktisch

Kies je voor de rolgordijnen van M+N Projecten dan kies je voor zeer duurzame producten van de beste kwaliteit. De rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende hoogwaardige stoffen en kleuren. Iedereen weet dat rolgordijnen vooral praktisch zijn. Niet voor niets zie je ze overal; in huizen, scholen en op kantoor.  Rolgordijnen kunnen verduisteren, kunnen warmte weren en al dan niet licht doorlatend zijn. Het voorkomt dat je door de zoninval geen goed zicht hebt op je beeldscherm en je televisie en maakt zo perfecte werken een stuk gemakkelijker.

Rolgordijnen van M+N Projects passen in elke situatie

Voordeel van rolgordijnen is dat ze eigenlijk in elke situatie passen.  Bovendien is met de rolgordijnen van M+n Projecten gewoon heel erg veel mogelijk op het gebied van  de maat het gebruikte textiel, de kleur en de mate van transparantie. Met rolgordijnen kun je precies die sfeer creëren die je voor ogen hebt. Rolgordijnen zijn heel erg praktisch en bijvoorbeeld op eenvoudige wijze schoon te maken.

Rolgordijnen van M+N Projects passen in elke situatie

Kies voor gepersonaliseerde rolgordijnen, volledig op maat gemaakt

Uiteraard verkoopt M+N Projecten de rolgordijnen in de standaardmaten, maar is maatwerk ook steeds mogelijk. Er kan gehoor gegeven worden aan elke wens waardoor rolgordijnen ook meteen voor elke situatie de perfecte oplossing vormen.  Je kunt de rolgordijnen perfect personaliseren door een keuze te maken uit de verschillende beschikbare bedieningssystemen. Voorts heb je de keuze uit zonwerende uitvoeringen of juist uitvoeringen die lichtdoorlatend zijn.

In staat om elke ruimte koel te houden

Kies je voor de zonwerende rolgordijnen, dan kies je voor rolgordijnen die in staat zijn om elke ruimte koel te houden of af te scheiden van invallend zonlicht.  Verduisterende rolgordijnen zijn aan de andere kant weer  perfect om een specifieke ruimte te verduisteren. Denk maar eens aan een vergaderruimte als je een presentatie moet houden. Deze rolgordijnen hebben een sterk isolerende en verduisterende coating aan de achterkant. Dat houdt zonlicht buiten de deur en bovendien blijft zo de temperatuur in de ruimte zeer aangenaam.

Nieuwe visie op duurzaamheid

Bij M+N Projects speelt duurzaamheid een bepalende rol. Men omarmt er een nieuwe visie op duurzaamheid in de vorm van Cradle to Cradle. Zo wordt er getracht zo weinig mogelijk afval te produceren tijdens het productieproces.  Bovendien is het een doel om de wereld beter achter te laten dan waarop het aangetroffen werd. Bij Cradle to Cradle hoort ook een manier van denken. Een daarvan is doen dingen goed en niet minder slecht.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *