Schaduwdoek en een elektrische haard zijn de woontrends van dit moment 0

Schaduwdoek en een elektrische haard

Doe jij graag mee met de trends? Kies dan voor een rechthoekige schaduwdoek en een elektrische haard. Dit zijn de woontrends van dit jaar! Jouw huis ziet er helemaal fantastisch uit met deze producten. Zeker met het vele thuiswerken op dit moment is het heerlijk om in de lente in je eigen tuin aan het werk te kunnen gaan. Je werkt echter nog beter als je een schaduwdoek hebt die de reflectie van je scherm tegengaat. Je hebt hierdoor minder last van de zon en het houdt zelfs de wind tegen. Als je een dag lekker binnen wil werken kun je de haard aanzetten waardoor je een gezellige sfeer creëert in je eigen huis.

Waarom moet jij een schaduwdoek kopen?

Een schaduwdoek waterdicht rechthoek is op een speciale manier ontworpen waardoor het zonlicht en wind tegenhoud. Het schaduwdoek rechthoek laat ook nog wat licht door. Je krijgt hier het gevoel door dat je onder een boom zit wat een beetje zonlicht doorlaat. Een erg aangenaam gevoel dus. In het donker werken is ook niet fijn dus nog een pluspunt van een schaduwdoek. De waterdichte schaduwdoek zorgt er voor dat je zelfs in de regen buiten kunt zitten. Maar niet elke schaduwdoek is waterdicht dus kijk goed welke er waterdicht zijn en welke niet. Hiermee voorkom je dat je nat word als je buiten bent en het begint te regenen.

Een gezellige sfeer in je huis met een elektrische haard.

Zorg voor een gezellige sfeer in je huis met een elektrische haard met schouw. Op de schouw kun je nog leuke woonaccessoires neerzetten, zoals een bloemetje of een leuk beeldje. Het is dus super handig om zo’n schouw te hebben. Ook maakt een schouw de elektrische haard nog wat meer af. Een elektrische haard is mooi om aan te zetten maar je kunt hem ook op de verwarmende stand zetten zodat het binnen heerlijk warm word.

’s Avonds lekker buiten zitten met een warmtelamp

Als je ’s avonds nog even met bijvoorbeeld je gezin buiten wilt zitten is de warmtelamp terras ideaal. Een warmtelamp terras zorgt er voor dat je terras lekker verwarmt word. Je kunt lekker genieten zonder dat je saai binnen hoeft te zitten. Een warmtelamp kun je instellen op verschillende standen dus als je het niet heel koud hebt kun je hem ook iets minder warm zetten. Hierdoor blijft het toch gezellig om buiten te zitten. Ben jij meer van de technologie? Dan kun je een warmtelamp kopen die bestuurbaar is via bluetooth. Houd jij totaal niet van technologie dan kun je ook een infrarood warmtestraler kopen. Van simpel tot luxe, ze zijn er in allerlei soorten en maten.

Wil je bij de woontrends horen?

Als je mee wil doen met de woontrends kun je in deze blog de perfecte manier lezen hoe je dit doet. Bedenk wel goed wat jij mooi vindt om in jouw huis te hebben. Uiteraard heeft iedereen toch een andere smaak maar hier vind je vast wel iets passends.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *