Sfeer met houten shutters of jaloezieën 0

Bij Sfeervolle Shutters vind je een compleet aanbod met zowel houten shutters als jaloezieën. Laat deze aansluiten op je wensen en kies voor het juiste product. Shutters kun je opzij openklappen, de lamellen bedien je  door deze handmatig aan te passen. Jaloezieën open en sluit je verticaal met een koord. Zodoende zijn jaloezieën niet handig bij deuren. Shutters zijn vooral geschikt voor maatwerk voor alle soorten ramen. Daarentegen zijn jaloezieën in veel meer verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Laat je goed voorlichten over de verschillen en ontdek wat je nodig hebt. Neem hiervoor contact op met de shutterspecialist Sfeervolle Shutters.

De afwerking van houten jaloezieën

Je hebt een ruime keuze uit jaloezieën met verschillende afwerkingen. Deze zijn leverbaar in de materialen hout, bamboe, pvc en aluminium. De houten jaloezieën zijn gemaakt van Abachi-hout. Deze stabiele houtsoort vervormt of versplintert niet snel en is hierdoor zeer geschikt voor de fabricage van jaloezieën. De bovenbak is doorgaans van metaal en wordt afgewerkt met een fraaie houten kooflijst. Een fraai alternatief is het zogenaamde retro-systeem met de houten bovenlijst, dat de houten jaloezieën een authentieke uitstraling geeft. Je hebt keuze uit ongeveer 50 verschillende kleuren. De lamellen werken wij af in een UV-werende lak.

Sfeer met houten shutters of jaloezieën

De afwerking van houten shutters

Al onze shutters worden vervaardigd uit hoogwaardig lindehout. Lindehout is een fraaie blanke houtsoort, die daarom vaak gebruikt wordt voor decoratieve toepassingen. De shutters zijn op maat verkrijgbaar in de Basic uitvoering in 13 hoogtematen en de Classic uitvoering in 17 hoogtematen. Onze Classic Shutters, Original Shutters, Basic Shutters en Budget Shutters worden afgewerkt in het wit met dezelfde verfsoort. Het verschil in prijs zit vooral in de toepassing van de shutters.

afwerking houten shutters

Kwaliteit door Charming Shutters

Voor maatwerk, doe-het-zelf en shutters voor vochtige ruimtes biedt Sfeervolle Shutters een scala aan mogelijkheden met Charming Shutters, één van de nieuwste merken op de markt. Deze fabrikant is gespecialiseerd in het produceren van shutters met de hoogst mogelijke kwaliteit en levert professionele informatie en advisering, waardoor Sfeervolle Shutters al zijn klanten op maat helpt met de afwerking en montage.

Kwaliteit door Charming Shutters

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *