Maak je huis sfeervol met ledstrip verlichting: 5 tips! 0

ledstrip verlichting

Tegenwoordig zijn ledstrips zeer populair. Ledstrips kunnen namelijk worden gebruikt als bijverlichting maar ook voor het aanbrengen van een bepaalde sfeer in huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ledstrip verlichting en hoe kan je je huis sfeervol kunt maken met behulp van ledstrips? Ga door met lezen voor 5 tips over het sfeervol verlichten van het huis.

Ledstrip verlichting

Ledstrip verlichting is vrijwel in elke ruimte mogelijk. Je kunt met ledstrips namelijk een uniek lichteffect creëren dankzij de strakke lichtlijnen waardoor je een gezellige en moderne uitstraling krijgt. Daarnaast is ledstrip verlichting milieuvriendelijk, energiebesparend en gemakkelijk te monteren en demonteren. Ledstrip verlichting is verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten of bij online speciaalzaken zoals LedstripXL.

Tip 1: Ledstrips in de keuken

Aangezien de keuken een veelgebruikte ruimte in huis is, is het ook cruciaal om de juiste ledstrips te kopen als je extra verlichting wilt. Ledstrips in de keuken zijn namelijk ideaal als sfeerverlichting terwijl je meteen kunt profiteren van het extra licht tijdens het koken. Door gebruik te maken van een ledstrip profiel weet je zeker dat de ledstrips er stijlvol uitzien.

Tip 2: Ledstrips in het plafond

Ledstrips gemonteerd in het plafond geven brengen een gezellige en sfeervolle uitstraling met zich mee, afhankelijk van wat voor soort kleurtemperatuur je kiest. Je kunt namelijk voor verschillende soorten ‘wit’ kiezen waarbij elke witsoort een ander effect creëert. Ledstrips in het plafond brengen een gecentraliseerd lichteffect met zich mee. Je kunt ook kiezen voor een lichteffect aan de randen van de muren en het plafond.

Tip 3: Ledstrips in de badkamer

Ledstrips voor in de badkamer zijn van kleur wisselbaar zodat je de ruimte naar wens kunt stijlen. Je kunt daarnaast ook kiezen voor het aansluiten van een aan/uit schakelaar waardoor de ledstrips automatisch aan- en uitschakelen.

Tip 4: Ledstrips in de slaapkamer

Als je ledstrips in de slaapkamer wilt plaatsen, dan brengt dit meestal een warme en romantische sfeer met zich mee. Afhankelijk van de kleurtemperatuur kan je de ruimte zelf zo ‘romantisch’ als je zelf wilt maken. Schaf een dimmer aan zodat je de lichtinval zelf kunt reguleren.

Tips 5: Ledstrips voor buitengebruik

Ga je ledstrip verlichting plaatsen aan de buitenkant van je huis, gebruik dan een geschikte strip die bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden en temperaturen. Je kunt uitgaan dat een donkere buitenruimte zeer mooi kan worden verlicht dankzij ledstrips. Ga op zoek naar ledstrip verlichting in bouwmarkten of bij online speciaalzaken zoals LedstripXL.

Overweeg je de aanschaf van ledstrips om je woning compleet te maken? Wees er dan zeker van dat je kwaliteit in huis haalt door de prijzen van ledstrip verlichting goed met elkaar te vergelijken zodat je optimaal kunt besparen op de kosten en tevreden kunt zijn met het eindresultaat.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *