Shutters voor de ramen 0

Shutters voor de ramen

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? En zou u graag zien dat deze raamdecoratie niet alleen oogstrelend mooi, maar ook trendy en zeer praktisch is. Denk dan eens aan shutters! Zeker In houtuitvoering zien we deze vorm van raambedekking in steeds meer huizen terugkomen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Wat de voordelen van shutters voor de ramen zijn? Dat zetten we graag even voor u op een rijtje. Maar heeft u even? Het zijn er nogal wat!

Shutters voor elk interieur

Een eerste voordeel is direct een belangrijk punt. Shutters passen namelijk bij elk interieur. Of u nou een heel landelijke, romantische inrichting hebt of uw huis meer onder de noemer ‘modern en strak’ valt: shutters zijn de juiste keuze. Dat komt met name doordat er zoveel te kiezen valt, wanneer u besluit voor shutters te gaan. In de eerste plaats natuurlijk het materiaal. Bij een specialist als Van Eyk Shutters kunt u bijvoorbeeld al kiezen uit shutters van hout, kunststof en aluminium. Zoekt u shutters voor in uw landelijke huis, met een ietwat romantisch tintje? Ga dan voor een houten uitvoering. Bekijk op de website van Van Eyk dan ook zeker eens de Cottafe collectie: daarin vindt u shutters vervaardigd uit massief Paulownia hout. De lamellen zijn bewerkt, zodat de houtstructuur extra zichtbaar én voelbaar is. De karakteristieke look van deze shutters zullen elk landelijk interieur nog meer karakter geven. Meer van de moderne inrichting? Neem dan juist vooral eens een kijkje in de Van Eyk Special Collectie, vol stijlvolle, gladgelakte en vooral heel gladde shutters.

shutters elk interieur

Praktisch in gebruik

Shutters zien er niet alleen fantastisch en sfeervol uit, maar zijn ook nog eens ontzettend praktisch in gebruik. Dat gebruiksgemak blijkt onder meer uit hoe eenvoudig de shutters schoon zijn te houden. Afnemen met een doekje en klaar is Kees! Dat is nog eens wat anders dan de gordijnen moeten wassen. Bovendien bepaalt u met shutters heel gemakkelijk de gewenste lichtinval en de mate van inkijk. U draait de lamellen simpelweg iets meer, of iets minder, naar beneden. Ideaal, en veel handiger dan bijvoorbeeld (rol)gordijnen die alleen maar open en dicht kunnen. Een prachtige uitstraling, passend in ieder interieur, en een net zo indrukwekkende mate van gebruiksgemak: shutters zijn de juiste keuze.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *