Shutters voor een schuifpui 0

Shutters voor een schuifpui

Ben je opzoek naar mooie raamdecoratie voor jouw schuifpui? Dat kan een hele zoektocht zijn, omdat de raampartij erg groot is. Door de grote oppervlakte is niet iedere soort raamdecoratie hiervoor geschikt. Shutters kunnen in deze situatie een goede optie zijn. Shutters zijn erg populair op het gebied van raamdecoratie. En dit is niet voor niets, ze zijn namelijk isolerend, zonwerend en gemakkelijk schoon te houden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter!

 

Shutters met een vouwrailsysteem

Het grote voordeel aan een schuifpui is dat deze zorgt voor veel lichtinval in huis. Als je behoefte hebt aan privacy is het begrijpelijk dat je deze pui af wilt kunnen schermen. Wil je overdag kunnen genieten van het licht en ‘s avonds voldoende privacy hebben? Dan zijn de shutters met vouwrailsysteem een goede optie. Deze shutters hebben een railsysteem die bestaat uit vouwbare shutterpanelen die in de boven- en onderrail zijn bevestigd. Door de schanieren kun je de shutterpanelen in een hoek van negentig graden klappen. Doordat je deze panelen volledig in kunt klappen, kan je nog gebruik maken van de schuifpui. Ook behoud je hiermee het uitzicht naar buiten.

 

Shutters met een schuifrailsysteem

Vind je het niet fijn om de shutters open te kunnen klappen? Of vind je opengeklapte shutters rommelig lijken in jouw huiskamer of keuken? Dan kan je kiezen voor shutters met een shuifrailsysteem. Bij deze shutters heb je een railsysteem met twee shutterpanelen die achter elkaar geplaatst worden. Op deze manier schuif je de panelen naar de zijkant als je de schuifpui wilt openen. Als je voor deze optie kiest moet je er wel rekening mee houden dat een deel van de pui altijd bedekt is met een shutterpaneel. Hierdoor heb je geen volledig uitzicht op de tuin en geen volledige lichtinval.

 

Laat je adviseren!

Ben je enthousiast geworden over een van deze twee shutters? En wil je weten welke soort geschikt is voor bij jou in huis? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters en ontdek het brede assortiment. Maak een materiaal- en kleurkeuze en laat de shutters vervolgens op maat maken! Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren. Als je twijfelt tussen de shutters kan je een vrijblijvend advies aan huis aanvragen, zodat je zeker weet dat je de goede keuze maakt!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *