Slimmer en fraaier: klepbanken 0

Klepbank - Woonloodz

Als u goed kijkt ziet u dat klepbanken vaak gebruikt worden in de fraaiste interieurontwerpen. Ze ogen fris en modern, maar tegelijkertijd rustiek en gezellig. Klepbanken zijn vooral zo uitnodigend omdat ze ruimtelijk zijn, door de afwezigheid van armleuningen. Het zijn meubels om lekker aan te hangen, werken en natuurlijk gezellig te borrelen. De ruimte die ze innemen is bovendien volledig beschikbaar voor opslag. Een ideale oplossing voor uw keuken of gang, maar dan moet een klepbank wel schitterend én comfortabel zijn. Daarom loont het om de beste producten op de markt te vinden.

Ambachtelijk houtwerk: ADNE

De klepbank onder de klepbanken is op dit moment ADNE. Dit strakke meubel is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De nieuwste constructie is vervaardigd uit dik hout, ook de rugleuningen en zitoppervlakten. Stevige scharnieren maken de kleppen duurzaam. Niets is fabrieksmatig aan ADNE, want deze modellen worden met de handgemaakt en geschilderd. Dit merkt u aan de typische stijl van echt hout en ambachtelijk timmerwerk. Denk aan een enkele noest en het licht onregelmatige houtoppervlak. Dit hoort bij authentieke houten meubelen.

De eigen klepbanken van Woonloodz

De klepbanken van Woonloodz zijn ook direct herkenbaar. Het stoere ontwerp kenmerkt zich door de kalm witte basis, de strakke lijnen en de onbehandelde staalelementen. Inspirerend zijn de modellen NORA, SONDRAL en ADNE. Toch mag u ook uitstekend zitcomfort verwachten. Immers is dit onmisbaar voor een klepbank in de woning of bedrijfsruimte. Hier is dan ook goed over nagedacht: zowel de zitdiepte, zithoogte als rugleuningstand hebben de juiste verhoudingen.

Een zee aan ruimte

Een prettige woning of werkruimte kan niet zonder een comfortabele bank. Maar het blijft jammer dat deze vaak zoveel ruimte innemen. De klepbank is dan ook een economisch alternatief. Met dit meubel verliest u amper ruimte: deze kunt u nog altijd gebruiken. Bijvoorbeeld voor het opbergen van bezittingen die u snel bij de hand wilt hebben, maar wel uit het zicht. Denk aan uw gereedschap, boeken, vakantiespullen of het speelgoed van de kinderen. Vooral hoekbanken in de woonkeuken levert een zee aan extra ruimte op. Het eigen ontwerp, onze eetkamerbank, is hier speciaal voor gemaakt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *